UTAKMICE NEDJELJOM

Marketinški odjek Perišića u Hajduku bi bio nemjerljiv, pao bi i rekord za prodaju dresova

Hrvatska povela protiv Austrije 2:1 golom Marka Livaje
Igor Soban/PIXSELL
16.07.2023.
u 11:00

Fizička moć koju Perišić pokazuje na pragu 35., a potvrdio ju je i na završnom turniru Lige nacija, usporediva je samo s onom koju su pokazivali Ronaldo i Ibrahimović u toj dobi. Kad onako žilav, bez grama viška, uleti u šesnaest još nema toga tko će ga nadskočiti i samo je pitanje je li pogodio ili je "falio". S karakterom kao Mosor, Perišić bi bio dobitna karta u partiji u kojoj Hajduk već predugo traži preokret, puno jača od Nikole Kalinića koji se vratio načeta zdravlja ili Danijela Subašića koji je došao nakon što je već bio objesio rukavice

Komentara 2

MA
MALTEZ
11:59 16.07.2023.

Malo zabavljanje javnosti. Ma kakav Hajduk. Ima on ponuda koliko hoćeš. U Hajduk se vraćaj samo izraubani igrači i oni koje nitko neće. Onda prodaju priče o patnji za "Ajdukom" i velikoj ljubavi.

MO
modovisisajteMaraschino
13:08 16.07.2023.

ma hajde, doći će i Modrić i Perišić u Hajduk kad navrše 45

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije