Marko Pjaca:

'Boli me rame, ne vjerujem da ću skoro igrati'

Marko Pjaca
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
17.03.2016.
u 09:27

Pjaci pukla ključna kost, upitan nastup na Euru u Francuskoj.

U 63. minuti, po tko zna koji put, sjurio se u Hajdukov šesnaesterac i poput šila probio obranu domaćih, ali nakon duela ostao je ležati. Marko Pjaca više nije mogao nastaviti utakmicu, u igru je ušao Josip Brekalo.

Modri dočekali kontre

– Tužan sam i jadan, puklo mu je rame – kazivao je nakon utakmice Dinamov trener Zoran Mamić.

Pjaci je rame imobilizirano, preglede će obaviti u Zagrebu.

– Boli me, ne znam je li što puklo. Ne vjerujem da ću igrati uskoro – rekao je Dinamov mladi as.

Pregled u Zagrebu pokazao je da mu je pukla ključna kost i upitno je hoće li biti na raspolaganju izborniku Anti Čačiću za Euro u Francuskoj. Pjacu, nažalost, čeka pauza.

Uz njega i Soudanija prvo ime Dinama bio je jučer Ante Ćorić.

– Trebamo biti zadovoljni jer 2:0 je odličan rezultat. Još kad smo ga ostvarili na Poljudu, dobiva i veće značenje. Od malena sam sanjao gol na Poljudu. Čekali smo u drugom dijelu na kontre, imali smo pristojan rezultat i nije bilo potrebe srljati. Nismo još prošli u finale Kupa, Hajduk je dobra momčad, ali 90 posto je da mi prolazimo – rekao je Ćorić koji je poveo akciju za prvi gol, a postigao drugi.

Domagoj Antolić glavnu rolu prepustio je svojim ofenzivcima.

– Odlično smo ušli u utakmicu i primirili smo i njih i publiku. U drugom dijelu digli su se i stisnuli nas, ali oduprli smo se njihovim napadima i zasluženo pobijedili. Taktički smo odlično odigrali, za što smo na kraju nagrađeni. Mislim da nismo nikad lakše došli do pobjede na Poljudu. Jednom smo nogom u finalu Kupa. Hajduk nas je namučio u tri prvenstvena ogleda i moramo biti pažljivi – kazao je Antolić.

Hajdukovi igrači, kao i uvijek, otišli su pozdraviti Torcidu, ali ovaj put nisu dobili podršku. Najžešći navijači sa sjevera okrenuli su im leđa i dok su ih igrači pozdravljali, napuštali su tribine.

– Nije ugodno izgubiti kod kuće bez obzira protiv koga igraš. Nadali smo se da ćemo odigrati bolje, međutim loše smo ušli u utakmicu. Drugi dio pokušali smo se vratiti, igrali smo koliko-toliko, ali nismo bili konkretni prema Dinamovu golu. Stvarali su nam mnogo šansi, ostavili smo im puno prostora, oni su to znali iskoristiti – rekao je Lovre Kalinić.

Jedini koji je želio govoriti iz bijelog tabora, uz Kalinića, bio je Nikola Vlašić.

Vlašić: Nismo znali gdje smo

– Ušli smo u utakmicu jako loše, totalno neplanirano. Primili smo dva gola i nismo znali gdje smo. No postoji uzvrat u kojem se sve može promijeniti. Jednostavno, dogodi se takva utakmica, odigrali smo katastrofalno prvo poluvrijeme i svi smo jako razočarani – kaže Vlašić.

Ne znamo ne čemu Vlašić gradi optimizam, sigurno ne na onom što je Hajduk prikazao, ali mlada zvijezda Splićana smatra da je pitanje finaliste još uvijek otvoreno.

– Nije ništa gotovo, mi se ne predajemo, 2:0 je dostižan rezultat – kazao je Vlašić, koji je jučer, kao i svi Hajdukovci, bio slab.

Uzvratna utakmica S. Belupo – Rijeka igra se 5. travnja, a Dinamo – Hajduk 6. travnja, obje u 18 sati. Finale kupa je 10. svibnja i igra se na jednu utakmicu.

>>Dinamo potpuno zasluženo pobijedio Hajduk 2:0 i došao na korak do finala

>>Dinamo potvrdio: Pjaca slomio ključnu kost, ide odmah na operaciju!

>>Zdravko Mamić je bio u Splitu, ali vratio se u Zagreb prije početka utakmice

Komentara 25

ZO
zoom
11:39 17.03.2016.

ovdje je dinamo oštećen za čisti penal, a da ne govorimo da je zbog tog prekršaja pjaci slomljena ključna kost! zamislite samo da je bila obrnuta situacija, tj. da nije sviran očigledan penal za hajduk i da je pri tome još teško ozlijeđen njihov najbolji igrač!??! pa živjeti se ne bi moglo od kmečanja!! ovdje se najbolje vidi kako je dinamo gospodski klub, a za hajduk neću komentirati osim da je brbić od njega napravio provincijski iskompleksiran klub koji ne zna igrati, već samo kmečati i time hrani zapjenjene navijače kojima uporno prodaje muda pod bubrege!

ZD
Zdravkecmali
11:50 17.03.2016.

Samo se nadam da naši igrači neće nakon par komada spustiti nogu s gasa kao jučer. Hoćemo šamaranje mrtvog magarca do kraja!

ZD
Zdravkecmali
11:23 17.03.2016.

Halo recepcija? Koliko vam stane u nedjelju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije