Povratak

Pjacin sjajan povratak: Zabio dva pogotka u prijateljskoj utakmici

Marko Pjaca
Foto: Juventus.com
02.11.2017.
u 18:08

Trener Massimiliano Allegri najavio kako će Pjaca više igrati za mladu momčad, ali čini se da bi se ubrzo mogao vratiti u prvu momčad

Marko Pjaca se nakon sedam mjeseci vratio na nogometni teren. Hrvatski reprezentativac  koji se ozlijedio 28. ožujka na kvalifikacijskoj utakmici protiv Estonije igrao je za Juventus u pobjedi protiv niželigaša Trina (6:0).

Dvoboj se igrao samo 50 minuta, a od šest pogodaka Stare dame naš je Pjaca zabio dva gola. Nakon trening utakmice Marko je potvrdio kako je sve završilo sjajno: "Prva prijateljska utakmica prošla je dobro!"

Strijelci su osim Pjace bili još Douglas Costa (2), te Marchisio i Rugani. Trener Massimiliano Allegri najavio kako će Pjaca više igrati za mladu momčad, ali čini se da bi se ubrzo mogao vratiti u prvu momčad.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 3

OR
OrasjeHVO106
23:09 02.11.2017.

Kako ce znat kad nije nas... Mislis da ga interesuje?

ČI
čikaga
18:39 02.11.2017.

Hudika nema blage veze. Protiv Estonije je bila prijateljska, a ne kval8fikacijaska utakmica. Bože kakve gluposti piše ovaj drug.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije