jake snage hns-a

Marković će na svom posljednjem službenom putu sjediti uz Šukera

Marković Šuker
Goran Stanzl/PIXSELL
30.06.2012.
u 20:56

U Kijevu će biti aktualni predsjednik Vlatko Marković, glavni tajnik Zorislav Srebrić, budući predsjednik Davor Šuker, kao i njegov bliski suradnik Damir Vrbanović te Zdravko Mamić.

Hrvatska ne igra u finalu Eura, ali na toj završnoj utakmici naš će nogometni savez biti i te kako dobro zastupljen. Naime, u Kijevu će biti aktualni predsjednik Vlatko Marković, glavni tajnik Zorislav Srebrić, budući predsjednik Davor Šuker, kao i njegov bliski suradnik Damir Vrbanović te Zdravko Mamić.

Jučer je Uefa organizala radni sastanak, a danas će svi biti na utakmici Španjolska – Italija, dakle i aktualno i novo vodstvo saveza. Hoće li dosadašnji postati i bivši, a biti izabrani oni za koje će očekuje da će biti novo vodstvo saveza, saznat će se 5. srpnja na Skupštini HNS-a, koja počinje u 11 sati u zagrebačkom Westinu.

Dakle, odlazak u Kijev na finale Eura posljednji je službeni put Vlatka Markovića kao predsjednika HNS-a.

Komentara 4

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
22:06 30.06.2012.

Očekujemo još bolji HNS.

MA
marras85
14:22 01.07.2012.

Suker je bio dar Nogometas ali nije on zato.

TO
Toni50
10:14 03.07.2012.

Suze mi idu kako je to dirljivo; Marković će na svom posljednjem službenom putu sjediti uz Šukera i držati ga za ruku :::

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije