Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Maxxx!!! na kioscima!

Marković za Max!: Štimac, Šimić, Jovanović... zaslužuju samo prijezir

Max (1)
Foto: Pixsell
1/10
16.03.2012.
u 20:31

Max! donosi veliku reportažu s Joelom Prpićem koji je odlučio nakon završetka hokejaške karijere, već za godinu dana, postati - profesionalni vatrogasac

Vlatko Marković (75) dao je veliki, oproštajni intervju na kraju dugogodišnje vladavine HNS-om za novi broj sportskog tjednika Max! Nije htio priznati da ga je Mamić zapravo nagovorio da se povuče s mjesta predsjednika, nego inzistira na stavu: “Odlazim kako sam i najavio, svojom voljom.

Pogotovo odbija da ga je na povlačenje natjerao pritisak vlasti.

- Taj ministar Jovanović nema čak ni najosnovniju pristojnost. Ma tko je taj uopće, što je on postigao u životu? I svi kojima se okružio su isti. Štimac, Šimić, taj Jovanović... zaslužuju samo prijezir. Ne odlazim radi njihove hajke, pred takvima se nikad ne bih povukao, kategoričan je Marković.

U velikom intervjuu za Max! Marković govori i o Bobanu, Mamiću, Ćiri, Tuđmanu, svim ministrima s kojima je surađivao otkad je 1998. godine postao prvi čovjek HNS-a.

Max! je povodom derbija u obiteljskoj kući u Turopolju posjetio Stjepana Deverića, bivšeg Dinamova asa koji je dio karijere proveo i u splitskom Hajduku. Ostao je do danas jednako omiljen u Splitu i Zagrebu, a sam kaže:

- Ja sam dinamovac koji voli Hajduk, pa i oženio sam Splićanku.

Ljubimac Zagreba, hokejaš Joel Prpić, možda je odigrao svoju posljednju utakmicu za Medveščak, no veliki Joel već je odabrao svoje buduće zanimanje - čim okonča hokejašku karijeru, bit će profesionalni vatrogasac. S Prpićem smo proveli jedan dan na zahtjevnoj vatrogasnoj obuci za opasan posao u kojem se svaka pogreška plaća životom. Prpić kaže:

- Želim biti koristan član društva i spašavati ljude i imovinu od požara.

SHajdukov trener Krasimir Blakov ne daje intervjue, ali je otvoreno govorio samo za Max!. Otkrio je dva poptuno nepoznata detalja - Balakov je. naime, zanimanje profesor i da nije postao trener nakon bogate igračke karijere, bio bi nastavnik u školi. Balakov je otkrio i svoju ksrivenu strast - slikarstvo i bogatu kolekciju slika u kojima uživa.

Novinar Maxa! ekskluzivno je za vrijeme all Strar vikenda u Orlandu razgovao s kraljem zakucavanja, moćnim Blakeom Griffinom, a Max! donosi i potpuno nepoznate detalje o borbi Magica Johnsona s virusom HIV-a o čemu je upravo počelo prikazivanje novog ESPN-ovom filma.

Uz Max! možete osvojiti nove hrvatske dresove u kojima će vatreni igrati na Euru, ulaznice za rukometni spektakl CO Zagreb - Matalurg, a svaki čitatelj na dar dobiva i auto-moto magazin Vozionu.

Ključne riječi

Komentara 11

AS
assssssstttii
20:56 16.03.2012.

Staroga bizona u mirovinu, pod hitno.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:16 16.03.2012.

Ma sve pet al kak \"što je on postigao u životu?\"...pa bil je prvak škole u dizanju utega >;-))

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
23:09 16.03.2012.

Navodno je Markovića na povlačenje nagovorio izvjesni Majan Debić, koji je za tu priliku posebno doputovao iz Auxerrea...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije