ManU šokiran

Fellaini: Obrana je zakazala, a o Europskoj ligi ne želim

Marouane Fellaini
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
08.12.2015.
u 23:37

"Kod 2:2 znali smo da se svašta može dogoditi jer smo pratili rezultat iz Eindhovena i znali smo da ako primimo gol, da ispadamo", rekao je Schürrle.

Manchester United porazom 3:2 u Wolfsburgu završio je ovosezonski nastup u Ligi prvaka.

"Teško nam je, razočarani smo. Kada pogledamo unazad, morali smo pobijediti PSV. Stvorili smo puno prilika danas, morali smo pobijedili, ali oni su zabili tri gola iz prekida. Morali smo se braniti bolje"; rekao je veznjak vragova Marouane Fellaini, piše Goal.

Belgijski igrač još je dodao:

"Nismo imali sreće. Sada moramo što prije zaboraviti ovo razočaranje i fokusirati se  na sljedeću utakmicu. Ne želimo pričati o Europskoj ligi."

Wolfsburg je prošao kao prvi u skupini, a Andre Schürrle je istaknuo:

"Velika večer, mislim da smo zaslužili prolaz gledajući cijelu utakmicu. Nismo počeli dobro, oni su nam zabili, ali onda ste vidjeli kvalitetu naše momčadi, pogotovo kod dva gola koja smo zabili. Mogli smo i ranije zabili. Kod 2:2 znali smo da se svašta može dogoditi jer smo pratili rezultat iz Eindhovena i znali smo da ako primimo gol, da ispadamo. Ali Naldo je zabio i razveselio nas", rekao je Schürrle pa istaknuo:

"United nije moja momčad, tako da ne znam što se kod njih događa. Oni su za mene i dalje veliki klub s puno dobrih igrača. Ali u nogometu sitnice odlučuju, a one su danas bile na našoj strani i pobijedili smo."

>>Kovačić u visokoj pobjedi zabio prvi gol za Real, Manchester United ispao!

Komentara 2

DH
dalibor.hren
07:38 09.12.2015.

Baš mi je drago da su napuhani Englezi dobili po pi...!

RI
rikavac
23:53 08.12.2015.

nek ste ispali drago mi je kad niste PSV pobijedili zbog vas sam na kladionici popusio 5000 kuna nek vas nema dalje. Van Gal je trener za trece lige potrosio tolikl na pojacanja i pola godine nemogu se sastat s loptom sve na guzove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije