Teško razdoblje

Martinez: Nakon ozljede izbjegavao sam kontakt sa suigračima

Javi Martinez
Jonas Güttler/DPA/PIXSELL
23.12.2014.
u 22:47

- Marljivo radim i stanje je puno bolje. Samo ne smijem biti nestrpljiv.

Javi Martinez ozlijedio se još početkom sezone, na utakmici Superkupa protiv Borussije. Još uvijek ne može igrati, ali to razdoblje teško mu je palo.

- To je bilo najteže razdoblje za mene. Ne možeš hodati, jednostavno ne možeš  ništa učiniti. Prijatelji, suigrači i fizioterapeuti su me održavali u pozitivnom raspoloženju. To mi je pomoglo. No, stvarno sam bio loše volje ponekad i izbjegavao sam kontakte sa suigračima. To razdoblje nije bilo jednostavno, rekao je Martinez te dodao da je sad u boljem stanju:

- Marljivo radim i stanje je puno bolje. Samo ne smijem biti nestrpljiv.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
07:24 24.12.2014.

odlican igrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije