ČEKA SE VELIKA OBJAVA

Masovno se dijeli Hajdukova objava iz 2012. godine: 'Što je ovo? Skoro sam nasjeo...'

Split: Susret HNK Hajduk i NK Varaždin u 15. kolu Prve HNK
Ivo Cagalj/PIXSELL
21.03.2024.
u 12:44

Još uvijek nije službeno objavljeno da će Hajduk od sljedeće sezone imati dresove novog proizvođača, ali neki se detalji velikog posla već znaju

Nakon reprezentativne stanke uslijedit će napeta završnica Supersport HNL-a. Tri kluba - Rijeka, Hajduk i Dinamo borit će se za naslov prvaka. Pred svim klubovima ostalo je još devet kola, točno četvrtina prvenstva. Već na startu susrest će se Hajduk i Dinamo na Poljudu, a posljednji ovosezonski ligaški derbi igrat će se 30. ožujka, dan uoči Uskrsa.

Hajduk dakle, ide u utrku za titulu prvaka, a uoči nje je klub s Poljuda objavio da je klub već prešao 105 tisuća članova za 2024. godinu. Oboren je tako apsolutni rekord iz prošle godine, a ulaznice za oba dvoboja s Dinamom planule su u samo nekoliko sati. Kako one za ligaški dvoboj, tako i za susret koji će se 3. travnja odigrati u polufinalu Kupa.

Poznato je i da će ovo biti zadnja sezona u kojoj će Hajduk nositi opremu dobavljača Macrona. Hajduk je ranije obavijestio javnost da je u 2023. godini prodao 28.400 dresova. Suradnja s talijanskim proizvođačem sportske opreme traje od 2013. godine, a ugovor ističe na kraju ove sezone. Još uvijek nije službeno objavljeno da će Hajduk od sljedeće sezone imati dresove novog proizvođača, ali neki se detalji velikog posla već znaju.

Inače, na društvenim se mrežama ovih dana masovno dijeli Hajdukova objava iz 2012. godine kada je tehnički sponzor Hajduka postao Nike. Suradnja s tim brendom nije dugo trajala, a navijači sada nestrpljivo čekaju objavu o novom dobavljaču sportske opreme. Neslužbeno, Hajduk bi od tog posla mogao puno više zaraditi, a navijače bi dizajn novog dresa mogao oduševiti.

"Što je ovo? Je li to istina? Dolazi Nike? Ma ne, skoro sam nasjeo", samo su neki od komentara Hajdukovih navijača na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Provokator1
Provokator1
13:15 21.03.2024.

U Nikeovim dresovima bi sigurno puno bolje igrali....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije