Massimiliano Allegri:

Trebaju nam golovi protiv Cityja, a i malo sreće ne bi škodilo

'AC Milan\'s coach Massimiliano Allegri reacts during their Italian Serie A soccer match against Fiorentina at the San Siro stadium in Milan November 11, 2012. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Tag
Foto: 'ALESSANDRO GAROFALO'
14.09.2015.
u 23:26

'Kada si odličan u obrani, tada dobivaš krila i igraš bolje u napadu. Od 22 igrača imamo deset novih i jedino što trenutno trebamo je vrijeme.'

Juventus je prošle sezone igrao finale Lige prvaka, međutim Massimiliano Allegri ne stavlja nikakav pritisak na svoju poprilično izmijenjenu momčad, koja je loše krenula u sezonu.

- Manchester City? Jedni su od favorita natjecanja. Mi ćemo morati pokazati dosta hrabrosti, odigrati besprijekorno u zadnjoj liniji, a i nužno nam trebaju golovi. A i malo sreće ne bi škodilo - rekao je trener "stare dame" pa nastavio:

- Kada si odličan u obrani, tada dobivaš krila i igraš bolje u napadu. Od 22 igrača imamo deset novih i jedino što trebamo sada je - vrijeme.

Gianluigi Buffon je, unatoč besprijekornom iskustvu, maksimalno uzbuđen.

- Veselim se sudaru sa Cityjem koji ima nevjerojatne igrače. Imaju jedno sedmoricu, osmoricu napadački orijentiranih igrača koji mogu konkurirati za pet najboljih u Europi.

>> Evo što je trener Allegri zbog Mandžukića napravio u momčadi Juventusa

Komentara 1

RI
rikavac
23:56 14.09.2015.

pa kako ko ce ti dat golove? Pa zar nisi kupio napadaca svjetske klase?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije