KOVAČIĆEVI

Mateo i Izabel moraju se vratiti u London, u Zagreb su stigli nakon potresa

Izabel Kovačić
Foto: Instagram
1/5
01.05.2020.
u 13:14

Sada se moraju vratiti u London gdje Matea čekaju zajednički treninzi s momčadi.

S obzirom na to da se na Otoku spominje datum 8. lipnja kao dan mogućeg nastavka tamošnjeg nogometnog prvenstva, Chelsea je pozvao svoje igrače da se vrate u London. Klubovi bi trebali imati tri tjedna da se pripreme za nastavak sezone Premiershipa. 

A britanski mediji prenose da su svi nogometaši londonskih plavih koji su napustili zemlju dobili jasnu poruku, te da im po povratku slijedi karantena od 14 dana. Među njima su Willian, Emerson Palmieri, Marcos Alonso..., ali i hrvatski veznjak Mateo Kovačić.

Obitelj Kovačić se u Hrvatsku vratila nakon potresa u Zagrebu kako bi pomogli članovima obitelji i prijateljima.  

- Trenutačno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć - kazala je Mateova supruga Izabel za Gloria.hr po povratku.

No, sada se moraju vratiti u London gdje Matea čekaju zajednički treninzi s momčadi. Sve će biti po posebnim pravilima, treninzi su planirani za 11. svibnja, a prvenstvo ako se nastavi igrat će se bez publike.

>> Pogledajte i galeriju s Izabael Kovačić

Izabel Kovačić
1/5
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KarenCW98
KarenCW98
11:33 02.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­Lo︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije