Ekskluzivni intervju u Božićnom Maxu!

Mateo Kovačić: U skupini ćemo biti ispred Španjolske...

Mateo Kovačić
Foto: Tjednik Max!
1/4
23.12.2015.
u 20:45

Mateo govori o životu u Madridu, odnosima s Lukom Modrićem i Realovim superstarovima, odnosu s trenerom Benitezom, Europskom prvenstvu, izborniku Čačiću....

Božićni broj Maxa!, koji je već na kioscima na Badnjak, donosi ekskluzivni intervju s mladom Realovom zvijezdom, Mateom Kovačićem. U novoj godini čeka ga debi na Euru i Kovačić poručuje: Bit ćemo ispred Španjolske u skupini..." Mateo govori o životu u Madridu, odnosima s Lukom Modrićem i Realovim superstarovima, odnosu s trenerom Benitezom, Europskom prvenstvu, izborniku Čačiću....

Ekskluzivni intervju napravili smo i u Barceloni s Markom Kopljarom, novim kapetanom rukometne reprezentacije koji će povesti Hrvatsku na Europskom prvenstvu već u siječnju 2016. godine. Kopljar kaže: znat ću podviknuti, bit ću glasni kapetan!

Max! donosi nepoznate detalje, dosad još neobjavljene detalje iz života Mr. Posebnog, Josea Mourinha: Mama ga je htjela odmaknuti od nogometa, nije mu dala da postane trener, a Jose nikad nije prebolio sestrinu smrt.... Htio je i zabraniti biografiju u kojoj se otkrivaju ti detalji...

Max! predstavlja Zorana Sliškovića, bivšeg nogometaša Croatije (Dinamo), poznatog kao 'bijeli čuperak' koji se povukao u provinciju, trenira mlade i postao je - vrhunski boćar.

Max! donosi i stručnu prognozu kako će Hrvatska proći na Olimpijskim igrama u Riju 2016., tko najbolje kotira na svjetskoj burzi medalja... Donosimo veliki intervju s direktorom Cedevite Davorom Užbincem koji je euroligaša stvarao od prvog dana kad su bili nezmajetni klub iz predgrađa, a upravo je on najzaslužniji što Cedevita sada ima najmasovniji i najkvalitetniji omladinski pogon u Hrvatskoj. Užbinec otkriva i da će to biti glavna strategija kluba - proizvodnja igrača koji će iz Cedevite izravno odlaziti u NBA!

Max! otkriva i kako su stručnjaci Orlando Magica pronašli najbolju poziciju za čudesnog Marija Hezonju - pretvaraju ga u playmakera i tu se sa svojih 203 cm najbolje snalazi... Autor analize je Marjan Crnogaj, istodobno i autor sjajne knjige "Dražen - godine zmaja" koju možete osvojiti samo uz Max!...

Novi Max! u nedjelju, 27. prosinca bit će u paketu s Večernjim listom za samo 5 kuna.

>> Radomir Antić ekskluzivno: Modrić i Kovačić su Benitezove žrtve! Tu nešto ozbiljno ne štima...

Komentara 5

NE
neznamja
23:04 23.12.2015.

Goldstadt i Neurazumljivi vi se uopce niste kvalificirali i nema vas nigdje.

BO
bojnik
16:06 24.12.2015.

Mateo, o tom potom!

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:00 24.12.2015.

Mateo Kovačić: U skupini ćemo biti ispred Španjolske ukoliko utakmice sude izključivo posebno čestiti hrvatski suci ili španjolska repka odigra utakmice sa samo osam igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije