POGLED U BUDUĆNOST

Mateo Kovačić: Želim pisati povijest Intera

Mateo Kovačić
Reuters (Ilustracija)
26.07.2014.
u 21:00

- Imamo dobre igrače i čelnike koji nas podupiru. Moramo zahvaliti svima koji su učinili Inter velikim u prošlosti - rekao je Mateo.

Inter ovih dana na jakom turniru u SAD-u igra s Real Madridom, Romom i Manchester Unitedom, a naš veznjak Mateo Kovačić, koji zbog lakše ozljede nije bio u konkurenciji za sraz s Realom, najavio je nadolazeću sezonu.

- Favoriti za naslov prvaka su Juventus i Roma, ali moramo razmišljati pozitivno – rekao je Kovačić i dodao:

- Imamo dobre igrače i čelnike koji nas podupiru. Moramo zahvaliti svima koji su učinili Inter velikim u prošlosti, ali sada je na nama mladima da nastavimo tradiciju i stvaramo povijest.

>> Inter predstavio novi dres, Kovačić kao model

Ključne riječi

Komentara 2

MI
marsovac_i23
00:56 27.07.2014.

to govori otkako je došao u inter,ali kad treba pokazat nije se baš pretrgao

Avatar comandante
comandante
22:45 26.07.2014.

mozda, samo moras poceti igrati , časna sestrice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije