Matjaž Kek:

Ne znam da li da se bahatimo ili budemo nesretni

Matjaž Kek
Foto: Goran Kovacic/pixsell
29.04.2015.
u 08:04

– Zimus smo doveli mnoge nove igrače pa nam je trebalo vremena da se uigramo. Zbog svega toga nisam zadovoljan igrom u nastavku sezone

Nogometaši Rijeke večeras od 18 sati na Kantridi protiv Splita igraju utakmicu u kojoj nemaju nikakvog opterećenja. Rijeka je druga na ljestvici, daleko iza prvog Dinama i još dalje ispred treće Lokomotive:

– Zimus smo doveli mnoge nove igrače pa nam je trebalo vremena da se uigramo. Zbog svega toga nisam zadovoljan igrom u nastavku sezone, ali rezultat je nešto drugo. No, ne znam trebamo li se bahatiti što smo dvadesetak bodova ispred trećega ili moramo biti razočarani što smo toliko zaostali za Dinamom!? – kaže trener Rijeke Matjaž Kek.

>> Matjaž Kek: Čestitao sam Dinamu, ali neću šutjeti i klimati glavom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:43 29.04.2015.

Pogledaj koliko hajdug zaostaje za Dinamom i budi sretan jer sve drugo je utopija .

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
10:32 29.04.2015.

Jedan savjet Matejaž polako kupi stvari za svski slućaj??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije