ISKREN I EMOTIVAN

Matjaž Kek: Čestitao sam Dinamu, ali neću šutjeti i klimati glavom

Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.04.2015.
u 10:30

'Ako ovdje imaš svoje mišljenje, onda drugi dan osvane da tražiš alibije.'

Nogometaši Rijeke večerašnjom (19) utakmicom protiv Istre 1961 na Kantridi počinju razdoblje sezone lišeno natjecateljskog naboja na terenu i tribinama:

- Ako neki igrači misle da je sezona završila, imat će problema! Svjesni smo da ćemo sada biti izloženi medijskim spekulacijama o tome tko za koga igra, ali mi do zadnje sekunde igramo za sebe – kaže trener Rijeke Matjaž Kek.

Osvrnuo se i na nedavni kup dvoboj s Dinamom.

- Ako ovdje imaš svoje mišljenje, onda drugi dan osvane da tražiš alibije. Prvi sam nakon utakmice čestitao treneru i igračima Dinama čime sam dao do znanja da je Dinamo zasluženo prošao dalje. Ispali smo od boljega protivnika, ali ako netko misli da ću klimati glavom i šutjeti, ja kažem da neću! Govorit ću otvoreno o onome što vidim - kaže Kek.

>> Matjaž Kek kakvog niste znali: Ima 12 tisuća ploča, odbio je Dinamo i Crvenu zvezdu...

>> 'Dinamo je 'trpio' zadnjih 15-ak minuta, a sudac nije bio na razini'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:33 26.04.2015.

Keko bio bi optimalan trener za hajdug kmeeeeeeeeeeeeee !!!!

DU
Deleted user
11:37 26.04.2015.

Daj Kmek nebi bilo loše da ti momčad pokuša koji put uputiti udarac prema golu. Još puno žganaca treba jesti. Kad se popravite onda Dinamo da još malo gasa.

SO
sonce
13:53 26.04.2015.

U svim sportovima fali moral, samokritika i poštenje. A vidi se i Kek svoju nesposobnost prebacuje na druge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije