Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivičine žene

MAX Caroline je uzbuđena i ponosna zbog bivšeg dečka

\'22.03.2011., Zagreb - Sljeme, Ivica Kostelic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
25.03.2011.
u 11:19

- Kad je na natjecanjima, ne želim ga ometati, ali mi on pošalje poruku "Mama, mislim na tebe" ili "Mama, 
volim te" i meni je to dovoljno - kaže majka Marica.

Kaže se da iza svakog uspješnog muškarca stoje žene, a sportski tjednik Max otkrio je koje su žene pomogle Ivici Kosteliću da dođe na svjetski tron. Cijelo su vrijeme uz njega majka Marica i sestra Janica.

Mama se htjela preseliti

– Za razliku od Janice, koja je imala različite faze, Ivica nikad nije bio izbirljiv kada je hrana u pitanju. Jako voli sir i vrhnje, variva, ćevapčiće, tjesteninu – kaže mama.

A kakav je Ivica sin?

– Uvijek je nježan, brižljiv, pomalo mazan. I vrlo odgovoran. Kad su na putu, ja se češće čujem s Antom, ne želim smetati Ivici, znam da se pokušava što više smiriti i koncentrirati na utrke. No, on me nerijetko razoruža porukama. Pošalje mi poruku "Mama, mislim na tebe" ili "Mama, volim te" i meni je to dovoljno.

I Janica je pustila sve, vratila se na Tour s novim ciljem – nakon što je napunila svoje police, pomogla je bratu da i on "uredi sobu". Dakako, i djevojka je bivša skijašica Elin Arnarsdottir. Upoznali su se na Hintertuxu.

– Išlo je to dosta sporo. Neko smo vrijeme komunicirali samo telefonski. I moji su roditelji bili na Korčuli i Mljetu. Mami se toliko svidjelo da je htjela ostati – govori Islanđanka koja praktički stanuje s Kostelićima.

Ivicu na Islandu već zovu islandskim zetom, a potencijalna hrvatska snaha vrlo dobro govori naš jezik.

– Studiram engleski u Reykjavíku, a ovdje sam prošla dva tečaja hrvatskog na Filozofskom fakultetu – kaže lijepa Elin Arnarsdottir.

A na drugom kraju svijeta, "preko bare", palčeve je stiskala i Caroline Lalive, bivša djevojka Ivice Kostelića. Uspjeli smo doći do nje, a ona je rado "otvorila dušu".

Lalive za ajvar i burek

– Iako talentiran i nevjerojatan skijaš, on je i najuporniji sportaš kojeg sam srela! Uspio je, san mu se ostvario, vjerovala sam u to od početka. Kada su Kostelići bili u Beaver Creeku, išla sam posjetiti cijelu obitelj. Hrvatsku obožavam i rado bih se vratila u posjet. Sjećam se i nekih riječi, a uz ajvar, omiljena mi je hrana burek! Uzbuđena sam i ponosna na njega – dodaje skijašica koja radi i kao skijaški instruktor i model.

Cijelu priču pročitajte u sportskom tjedniku Max.

Komentara 1

BA
balance
15:32 25.03.2011.

Koji burek!! Sa sirom,mesom,spinatom...!!!! Ivice legendo i ja volim cevape...ko ih ne voli!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije