Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA DA MARKOVIĆ ODE

MAX Vrbanović: Sigurno neću ići protiv kandidature Davora Šukera

Max
Foto: Max!
1/5
20.04.2012.
u 16:36

U novom broju sportskog tjednika Max pročitajte kakva su razmišljanja Damira Vrbanovića uoči moguće kandidature za šefa HNS-a

U velikom intervjuu za novi broj sportskog tjednika Max Damir Vrbanović progovorio je o svojim ambicijama da zasjedne na čelo saveza.

Mnogi su rekli da je promjena na vrhu HNS-a mogla biti bezbolna da se Damir Vrbanović (53) kandidirao prije godinu i pol, da tada ne bi imao protukandidata. Ipak, ne vjerujemo u tu teoriju jer Igor Štimac sigurno ne bi odustao od borbe za žezlo...

Je li sad pravo vrijeme za iskorak?

– Prije nego što započne postupak kandidature, sve što kažem bit će hipotetično, uz pretpostavku da će se doista dogoditi ono što je i predsjednik Vlatko Marković najavio, dakle da će doći do promjena u vrhu HNS-a.

Kakva je reakcija u Dinamu?

– Zdravko Mamić je u više navrata rekao da nije sklon toj opciji, osim ako se ne stvori bitan konsenzus na nacionalnoj razini. A kako sad stvari stoje, taj se konsenzus stvara, čak su i mene iznenadile reakcije nekih ljudi iz županijskih nogometnih saveza koji mi pružaju potporu. No, bit će mi teško napustiti Dinamo... Od kojih ste čelnika županijskih saveza dosad dobili potporu?

– Ne bih govorio o imenima prije nego što započne kandidatura.

Kandidirate li se, iza vas bi, kao baza, stajao Zagrebački nogometni savez. No, Davor Šuker slovi također kao kandidat, a njegova je baza također ZNS! Kako ćete to riješiti?

– Prema sadašnjem razmišljanju, Davor i ja se nikad nećemo konfrontirati niti ćemo ići u otvorenu kandidaturu jedan protiv drugoga, ni na županijskoj razini! ZNS će jednoglasno kandidirati svog kandidata, neće biti biranja između dvojice ili više ljudi.

Cijeli intervju pročitajte u sportskom tjedniku Max...

Ključne riječi

Komentara 8

LI
list68
16:41 20.04.2012.

Vrbanović, Šuker, ili Marković i Mamić, potpuno ista stvar. Klonite se nogometa, i uopće sporta, znajte dok ste vi u dynamu, ili \"HNS\", neće biti mira na tribinama.

SV
Sumrak Vremena
16:46 20.04.2012.

Po mom msljenju Luka najljepse ti stoji bijeli dres Real Madrida a ona onaj crveni ManU, Real je Real a ti si igrac koji bas i pase u njihovu igru. Sretno i samo tako nastavi!

SE
serđo
17:50 20.04.2012.

Davor Šuker poglavar saveza. Kako to lijepo zvuči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije