Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVA ROMANO

Mbappe jednim potezom pokazao koliko cijeni i poštuje Luku Modrića. Ovo će oduševiti navijače Reala

Pet godina  od osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji
Igor Kralj/PIXSELL
04.06.2024.
u 08:08

Mbappe bi trebao nositi dres s brojem 9, koji je bio slobodan otkako je njegov sunarodnjak Karim Benzema prošle godine preselio u saudijski Al Ittihad.

Francuska superzvijezda Kylian Mbappe službeno je postao igrač europskog prvaka Real Madrida, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Sjajni ofenzivac stigao je kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om i nakon što su brojni insajderi i svjetski mediji mjesecima pisali da će potpisati za kraljeve. Mbappe bi trebao nositi dres s brojem 9, koji je bio slobodan otkako je njegov sunarodnjak Karim Benzema prošle godine preselio u saudijski Al Ittihad.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Pet godina  od osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji
1/19

Fabrizio Romano, najpouzdaniji sportski novinar na svijetu, objavio je da 'Mbappe i njegovi predstavnici nisu ni pitali Real može li uzeti broj 10 za iduću sezonu'. Romano ističe da su Mbappe i Real time pokazali poštovanje Luki Modriću koji ostaje u klubu još jednu sezonu.

VEZANI ČLANCI:

Modrić godinama nosi desetku, pa će Mbappe morati pričekati da se ona oslobodi Lukinim odlaskom iduće godine. Romano podsjeća kako je Cristiano Ronaldo jednako tako čekao da Raul, španjolska i Realova legenda, prepusti dres s brojem 7. Isto tako, Mbappe ne može dobiti sedmicu jer ona pripada Viniciusu, jednom od ključnih igrača u momčadi trenera Carla Ancelottija.

 

Komentara 3

Avatar GF1
GF1
09:37 04.06.2024.

E sad je i taj misterij riješen. Konačno mozemo mirno spavati

DA
DarthVader
10:53 04.06.2024.

Cuj ti ovo, cijeni Lukicu koji kao rezerva ulazi zadnjih 5 minuta u igru. Pa ja se bum ranil kak novinari velicaju naseg Lukicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije