susjedi pišu

Mediji iz regije likuju zbog poraza Hrvatske: 'Argentinski tango smrti ponizio je kockaste'

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/56
13.12.2022.
u 22:17

Vatreni nisu uspjeli izboriti veliko finale SP-a, ali nam ostaje utakmica za treće mjesto u subotu

 

Hrvatska reprezentacija nažalost nije uspjela izboriti finale svjetskog prvenstva, Argentina je ipak bila prejaka i slavila 3:0 s dva gola Alvareza i jednim Messija iz sumnjivog penala. Ipak, nije sve tako crno, u subotu nam od 16 sati slijedi borba za treće mjesto protiv lošijeg iz ogleda svjetskih prvaka Francuza i Maroka. Treba dignuti glavu gore i napraviti sve da osvojimo brončanu medalju što je svakako veliki uspjeh.

Srpski mediji kao da su jedva dočekali da izgubimo pa su krenuli likovati s naslovnicama na portalima...Uglavnom veličaju Messija i pišu da je Hrvatska u suzama.

- ARGENTINSKI TANGO SMRTI ZA HRVATE! "Gaučosi" ponizili "kockaste", LEO MESI NA KORAK OD BOGINJE! - piše Informer.

- HRVATSKA U SUZAMA: Lionel Messi i Argentina nokautirali "vatrene" i ušli u finale Svjetskog prvenstva! - naslov je Novosti.

- HRVATSKA IDE KUĆI, A MESI PO ONO ŠTO MU PRIPADA! Leo bacio MAGIJU u Kataru, Argentina u finalu Svjetskog prvenstva! - javlja Mondo

- KRAJ HRVATSKOG SNA Argentina ugasila "vatrene", Mesi na korak od besmrtnosti - javlja Alo

- MESSI SA DRUGE PLANETE ODVEO ARGENTINU U FINALE: Leo i Gaučosi RAZBILI Hrvatsku i osigurali DUEL za toliko željenu ZLATNU BOGINJU - komentar je Kurira

Bosanskohercegovački mediji bili su nesto umjereniji...

- Moćna Argentina razbila Hrvatsku i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva - javlja Klix.ba.

- Prvi finalista je poznat: Argentina nadigrala bezidejnu Hrvatsku i napravila predzadnji korak u Kataru - smatra Sport.ba.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 32

DU
Deleted user
22:24 13.12.2022.

Hrvati idu kuci? Sta se ne igra u subotu za broncu? Moji srbici sta bi vi dali da ste igrali 6 puta u 26 godina na SP i da ste od 6 nastupa 3 puta igrali polufinala, jednom i finale. Vi ste saka jada, vama je to nedosanjani san. Sad vidite koliko su srpski klubovi bili protezirani u srboslaviji.

DU
Deleted user
22:29 13.12.2022.

Igrali 2 x za redom polufinale...Alooooo

DU
Deleted user
22:27 13.12.2022.

Hahahahaha,pa među 4 smo ušli.....imbecilčineeeeee!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije