Bjelovar s "pola gasa" svladao Medveščak

Medveščak i Bjelovar u zavadi zbog festivala sira!

'podravina, bjelovar, rukomet, 01.10.09. bjelovarcani su se lako razracunali sa oslabljenim medvescakom snimio: Damir Spehar, Vecernji list'
'Damir Spehar/ Vecernji list'
01.10.2009.
u 15:30

Rukometaši Bjelovara s "pola gasa" su došli do treće pobjede, nadigravši Medveščak koji je nastupio s kadetima i juniorima, rezultatom 44:25.

No, taj začuđujući rezultat bio je u sjeni tihog rata uprava dvaju klubova.Doznajemo da su u Medveščaku ogorčeni jer im Bjelovarčani navodno nisu izašli u susret u traženju odgode utakmice, a kao razlog su naveli pogreb oca jednog od igrača.

– Istina je, od strane Medveščaka u ponedjeljak je stigao upit o odgodi utakmice za nadolazeći utorak ili srijedu, ali mi smo još prije mjesec dana obavijestili HRS i Medveščak i zatražili suglasnost, a koju smo i dobili, za pomicanje uobičajenog subotnjeg termina zbog zauzetosti dvorane u kojoj će se održati međunarodni festival sireva – ističe Miroslav Pribanić, tajnik RK Bjelovar.

Navodi kako su suci već bili plaćeni i rezervirani, a i plakati su bili otisnuti, pa stoga nisu bili u mogućnosti odgoditi susret.

– Pravilo je da ako jedan od igrača ima smrtni slučaj u obitelji izostaje iz igre, ali to nije trebao biti slučaj sa cijelom prvom postavom. Medveščak ima velikih problema u svom dvorištu i nije pravedno da to lome preko bjelovarskih leđa – završio je Pribanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije