KHL LIGA

Medveščak poražen od Dinama, presudili mu bivši igrači Ellison, Vesce i Linglet

Medveščak Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
29.11.2014.
u 17:36

Bivši medvjedi Matt Ellison (2), Ryan Vesce i Charles Linglet četiri su puta prevarili Dekanicha, dok su pogotke za hrvatsku momčad zabili James Wright, Mark Flood i Krystofer Kolanos.

Nakon serije domaćih utakmica medvjedi su ponovno na turneji u KHL-u. Na prvoj postaji u Minsku hokejaši Medveščaka izgubili su od Dinama sa 4:3 (1:0, 1:1, 2:2).

Trener Doug Shedden priliku na vratima dao je Marku Dekanichu, koji je ukupno sakupio 32 obrana. Napokon se Medveščakov vratar probudio i počeo braniti, ali nije uspio zadržati sve udarce Dinamovih igrača. Bivši medvjedi Matt Ellison (2), Ryan Vesce i Charles Linglet četiri su puta prevarili Marka, dok su pogotke za hrvatsku momčad zabili James Wright, Mark Flood i Krystofer Kolanos.

Medveščak tako nije uspio uzvratiti Dinamu, u kojem osim Ellisona, Vescea te Lingleta igra još i lanjska zagrebačka zvijezda Jonathan Cheechoo, za nedavni poraz (2:5) u Ledenoj.

Medveščak nakon 36 utakmica ima 41 bod, a sljedeću utakmicu igraju 3. prosinca u Moskvi protiv Dinama.

>> Shedden: Ova utakmica vrijedi šest, a ne tri boda

Komentara 3

Avatar ivanvard
ivanvard
18:54 29.11.2014.

Medveščak je posljednji na tablici. Žalosno ali istinito s obzirom na dobar rezultat prošle sezone.

PE
perfa57
18:37 29.11.2014.

Do kada će te podržavati Medveščak koji ima katastrofalne rezultate. Više se bojite objavit plasman na tablici, pa objavljujete samo broj osvojenih bodova. Da Dinamo tako loše stoji oderali bi kožu svima plave boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije