URUGVAJ ISPAO

Meksiko i Venezuela u četvrtfinalu Copa Americe

Copa America
Foto: Reuters
1/9
14.06.2016.
u 14:58

Meksiko i Venezuela imaju po sedam bodova svaki iz tri utakmice, ali 'El Tri' ima bolju gol razliku.

Meksiko i Venezuela su sinoć u zadnjoj utakmici u skupini C na u Copa Americi odigrali neriješeno 1:1 i tako si osigurali plasman u četvrtfinale. 

Povela je Venezuela u 10. minuti pogotkom Josea Manuela Velazqueza, ali je Meksiko izjednačio u 80. minuti a strijelac je bio Jesus Manuel Corona.

S prvim mjestom u skupini Meksiko će vjerojatno izbjeći Argentinu u četvrtfinalu, a Argentincima je potreban bod iz zadnjeg susreta u skupini D protiv Bolivije kako bi zauzela prvo mjesto.

Meksiko i Venezuela  imaju po sedam bodova svaki iz tri utakmice, ali 'El Tri' ima bolju gol razliku.

U drugom susretu u ovoj skupini, Urugvaj je završio nastup na Copa Americi s visokom pobjedom od 3:0 nad Jamajkom u Santa Clari.

Prvi gol za Urugvaj zabio je Abel Hernandez u 21. minuti, a u 66. minuti Je-Vaughn Watson postiže autogol za vodstvo Urugvajaca od 2:0 prije nego je Mathias Corujo dvije minute prije kraja povećao na 3:0.

Jamajka je nastup na Copa Americi završila bez boda i bez postignutog pogotka.

Rezultati, skupina C:
Meksiko - Venezuela        1:1 (0:1)
Urugvaj - Jamajka         3:0 (1:0)

Ljestvica:
1. Meksiko        3 2 1 0 6 2 7 *
2. Venezuela     3 2 1 0 3 1 7 *
3. Urugvaj       3 1 0 2 4 4 3
4. Jamajka       3 0 0 3 0 6 0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije