ATP LONDON

Mektić i Pavić prošli u drugo kolo no sada ih čekaju puno teži protivnici

TOP 100 fotografija u 2021. godini
Igor Kralj/PIXSELL
15.06.2022.
u 19:17

Mektića i Pavića, druge nositelje londonskog ATP 500 turnira, u četvrtfinalu čeka mnogo teži posao protiv Australca Johna Peersa i Slovaka Filipa Polašeka.

Aktualni wimbledonski pobjednici Nikola Mektić i Mate Pavić u prvom su zajedničkom nastupu na travnatoj podlozi u 2022. bili uspješni svladavši u prvom kolu ATP turnira u londonskom Queen's Clubu Britance Jonnyja O'Maru i Kena Skupskog sa 6:4, 6:2.

Mektića i Pavića, druge nositelje londonskog ATP 500 turnira, u četvrtfinalu čeka mnogo teži posao protiv Australca Johna Peersa i Slovaka Filipa Polašeka.

Mektiću će to biti drugi meč na travi u ovoj godini, ali Pavić će pokušati produžiti svoj niz na šest pobjeda. Naime, Splićanin je prošli tjedan u paru s Poljakom Hubertom Hurkaczom bio pobjednik ATP turnira u Stuttgartu, gdje je osvojio svoj 29. naslov u karijeri.

Marin Čilić (ATP - 17.) će večeras pokušati izboriti mjesto u četvrtfinalu pojedinačne konkurencije, a suparnik mu je najbolji kazahstanski tenisač Aleksander Bublik (ATP - 37.).  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije