Nakon poraza

Mertesacker napao Özila, Mesut se kasnije ispričao navijačima

Mesut Özil i Per Mertesacher
Foto: Screenshot YouTube
1/2
15.12.2013.
u 09:11

Bio sam jako uzrujan zbog rezultata, iako znam da sam trebao zahvaliti vam, znam da je to Arsenalova tradicija bez obzira na rezultat

Arsenal je jučer poražen od Manchester Cityja (3:6), a Mesut Özil na kraju utakmice odlučio je otići u svlačionicu bez da pozdravi navijače. No, kad je to zapazio njegov suigrač Per Mertesacker, dojurio je do Özila i očitao mu lekciju.

Međutim, njega to nije previše pogodilo, samo je produžio do svlačionice. Kasnije se na Facebooku ispričao navijačima.

"Oprostite što nisam zahvalio navijačima na kraju utakmice. Dosad ste bili briljantni prema meni, a znam da ste dugo putovali i potrošili dosta novca da biste nas podržali. Bio sam jako uzrujan zbog rezultata, iako znam da sam trebao zahvaliti vam, znam da je to Arsenalova tradicija bez obzira na rezultat.

>>City u sjajnoj utakmici razbio Arsenal sa 6:3!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije