Novo priznanje

Messi primio Zlatnu kopačku: Hvala mojim suigračima!

Lionel Messi (1)
Reuters/Pixsell
29.10.2012.
u 16:18

– Nisam od onih koji igraju da bi dobili individualna priznanja i nagrade. Moj je cilj osvajanje trofeja

Lionel Messi primio je danas Zlatnu kopačku, nagradu koja se dodjeljuje igraču koji postigne najviše ligaških pogodaka u jednoj sezoni. Argentinski čarobnjak postigao ih je 50, čime je ponovno nadmašio Cristiana Ronalda koji je postigao četiri manje.

– Ovo je nagrada koja se daje za postizanje pogodaka. Ja sam ih zabio, ali uz veliku pomoć mojih suigrača. Bez njih ne bih bio u mogućnosti osvojiti ovu nagradu. Kao i uvijek, ovu nagradu posvećujem njima.

Naglasio je da ga veseli ovo priznanje, ali to nije njegov glavni cilj.

– Nisam od onih koji igraju da bi dobili individualna priznanja i nagrade. Moj je cilj osvajanje trofeja, pobjeđivanje u utakmicama...

>>>ANKETA Fifa objavila popis nominiranih za Zlatnu loptu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
17:49 29.10.2012.

Druge godine će Zlatnu loptu osvojiti C. Ronaldo jer će mu Luka Modrić ugurati toliko kvalitetnih lopti da će golmani morati krpati mreže. Nema straha za fanove sladoledara iz Madrida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije