Barca razbila Getafe

Messi promašio jedanaesterac pa se iskupio golom i trima asistencijama

Barcelona - Getafe
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.03.2016.
u 17:55

Ivan Raktić s klupe za pričuve pratio je rapsodiju Barcelone.

Barcelona je ponovno demonstrirala snagu, u susretu 29. kola potopila je Getafe sa 6:0 ostvarivši 25. pobjedu. Ujedno bila je to osma uzastopna pobjeda Katalonaca u svim natjecanjima te 38. susret bez poraza.

Ivan Raktić s klupe za pričuve pratio je rapsodiju Barcelone. Umjesto njega zaigrao je Arda Turan. Luis Suarez također nije igrao od prve minute već je mjesto prepustio Muniru.

No, prvo ime susreta bio je Lionel Messi s jednim pogotkom i tri asistencije. A stigao je promašiti i jedanaestrac u 11. minuti kod vodstva Barcelone 1:0 nakon što su poveli autogolom Rodrigueza (u 8. minuti).

Bio je to osmi promašeni Barcin jedanaesterac od 15 dosuđenih ove sezone. To još nikad nije uspjelo niti jednoj momčadi u Primeri.

 

Munir je u 19. minuti povećao vodstvo prvaka nakon asistencije Messija, a Argentinac je bio dodavač i za Neymarov pogodak u 32. minuti. Onda je stigao red i na njega, Messi je u 40. minuti pogodio iz daljine za 4:0.

Neymar je početkom drugug dijela (51.) ponovno pogodio nakon dodavanja sjajnog Argentinca da bi u 57. minuti Turan zabio svoj drugi gol za Barcu postaviviši konačan rezultat sjajnim škaricama.

>>Kramarić izborio jedanaesterac i sjajno zabio za važnu pobjedu protiv Wolfsburga

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:40 12.03.2016.

Messi nije promasio jedanaesterac. Golman mu je obranio udarac....

PR
prsutsir
18:45 12.03.2016.

Ovo što Barca igra je jedan od najboljih nogometa u povijesti ove igre i zato uživajmo dok traje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije