Pet sati sastančili su Hajdukovi čelnici i predstavnici agencije MediaPro koja zastupa Barcelonu

Messi sigurno ne dolazi, utakmica je pod upitnikom

'06.04.2010, Stadio Camp Nou, Barcelona, ESP, UEFA CL, FC Barcelona vs Arsenal FC, im Bild FC Barcelona\'s Lionel Messi feiert sein viertes Tor an diesem Abend gegen Arsenal,  Foto: nph /  Acero *** L
'nph / ALTERPHOTOS'
22.02.2011.
u 19:42

Nakon pet sati druženja Hajdukovih čelnika i predstavnika agencije MediaPro koja organizira Barcelonine prijateljske utakmice, nema konačnog odgovor dolazi li trenutačno najbolja svjetska momčad u Split. Sastanak je održan u Poljudu, zbog bolesti nije stigao Pere Guardiola, brat Barcina trenera Pepea, ali bili su tu Juan Mata Rodriguez i Sergi Vieta. Hajduk su, pak, zastupali predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar, predsjednik uprave Josip Grbić, direktor marketinga Ivan Kraljević te odvjetnički dvojac Vinko Radovani i Miro Šarić. Španjolci, koji su bili u pratnji prevoditeljice, vješto su izbjegli novinare, njih je sporednim putem s Poljuda, sve elegantno odrađeno, izveo Kraljević, a javnost je o sastanku izvijestio Sapunar.

  • – Svi očekujemo da će se nešto dogoditi, bio je red da sjednemo s ljudima, popričamo o terminima i svim problemima koji mogu biti. Ostalo je da sve probleme riješimo u idućih nekoliko dana i onda ćemo vidjeti što će biti s tim – rekao je Sapunar.

  • Naglasio je da je i dalje sporan termin odigravanja utakmice 25. srpnja, a sada je postalo jasno da najboljeg neće biti. Španjolci su to vrlo jasno kazali Hajduku.

  • – Problem je termin, to je stalni problem. A sada je jasno da Messi neće doći – priznao je Sapunar.

  • Nije želio prognozirati konačan dogovor.

  • – Čujte, sve to ostaje otvoreno, i oni će sagledati još mogućnosti kada popričaju direktno s Barcelonom. Problemi su isti, nisam optimističniji nakon ovog sastanka, oni su se uvjerili da opravdano nismo potpisali i definirali ugovor – kazao je Sapunar.

  • No, barem je bio otvoren u odgovoru na pitanje je li utakmica i dalje upitna.

  • – Postoji mogućnost da ne bude utakmice, jer želimo da obje strane budu zadovoljne, da svi profitiramo – rekao je Sapunar.

  • Daljnjih razgovora s agencijom MediaPro više neće biti, Rodriguez i Vieta vraćaju se u Španjolsku.

  • – Nemamo potrebe više razgovarati, sve ovisi o nama. I o Barceloni i Hajduku – kaže Sapunar.

  • Otkrio je da je bilo govora o smanjenju troškova organizacije utakmice. Naime, prema ugovoru koji je navodno parafirao bivši predsjednik Joško Svaguša, Hajduk je dužan platiti dva milijuna eura.

  • – Jasno da je bilo govora o smanjenju iznosa. Barcelona bez Messija nije cijenjena i vrijedna kao s Messijem – zaključio je Sapunar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije