Brazil remizirao

Messi zabio u pobjedi Argentine i približio se Batistuti

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
30.03.2016.
u 08:28

Messi je svoj prvijenac za Argentinu zabio protiv Hrvatske u prijateljskoj utakmici 1. ožujka 2006. (3:2 za Hrvatsku), kada mu je bilo 18 godina.

Lionel Messi zabio je 50. gol za Argentinu u pobjedi nad Bolivijom 2:0 u kvalifikacijama za SP. Barcelonina je zvijezda pogodila iz jedanaesterca u 28. minuti i sve je bliže argentinskom rekorderu Gabrielu Batistuti, koji ima 56 golova u 78 nastupa, piše Goal.com.

Messi je svoj prvijenac za Argentinu zabio protiv Hrvatske u prijateljskoj utakmici 1. ožujka 2006. (3:2 za Hrvatsku), kada mu je bilo 18 godina. A iste je godine pogotkom Srbiji na SP-u (6:0) postao najmlađi strijelac u povijesti gauča na SP-u.

Također, ušao je u društvo petorice Južnoamerikanaca s 50 i više golova za reprezentaciju. I to kakvo društvo! Pele je zabio 77, Ronaldo 62, Batistuta 56, a Romario 55.

I dok je prošli tjedan Brazil ispustio vodstvo 2:0 protiv Urugvaja, pa je završilo 2:2, noćas je Dani Alves spasio Brazil od poraza u Paragvaju golom u nadoknadi vremena, a Brazilci su 0:2 stigli na 2:2! No, i s tim su bodom ostali u lošoj poziciji u kvalifikacijama za SP, trenutačno izvan zone čak i play-offa!

>>Sve o utakmicama Argentina - Bolivija i Paragvaj - Brazil, pročitajte na portalu Goal.com.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
14:52 30.03.2016.

Batistutu more prestić al nadmašit nemre. Usporedite broj nastupa jednog i drugog pa vam se bu jasno !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije