"Bili" do 2018.

Mijo Caktaš produljio ugovor s Hajdukom

Mijo Caktaš
Petar Glebov/PIXSELL
21.09.2015.
u 23:53

– Sretan sam u Hajduku, a potpis novog ugovora samo je potvrda želje i mene i kluba da nastavimo ovako dalje. Ovo će mi biti dodatni poticaj za rad i napredovanje. U Hajduku sam se afirmirao kao igrač, a vjerujem da mogu pružiti još i više, igrati još bolje te tako pomoći klubu da osvaja trofeje – kazao je Caktaš.

Ponajbolji Hajdukov igrač ove sezone Mijo Caktaš produljio je ugovor s klubom do ljeta 2018. godine.

Sretan sam u Hajduku, a potpis novog ugovora samo je potvrda želje i mene i kluba da nastavimo ovako dalje. Ovo će mi biti dodatni poticaj za rad i napredovanje. U Hajduku sam se afirmirao kao igrač, a vjerujem da mogu pružiti još i više, igrati još bolje te tako pomoći klubu da osvaja trofeje – kazao je Caktaš.

Dodajmo da je Rijeka sporazumno raskinula ugovor sa svojim kapetanom Darijom Kneževićem. Knežević se na Kantridu vratio 2012. godine.

>> Mijo Caktaš u Zagrebu pregovarao s Lyonom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije