ČUDESAN POGODAK

Ovo je slomilo Barcelonu! Pogledajte San Joseovu bombu s centra igrališta!

Athletic Bilbao
Reuters/PIXSELL
15.08.2015.
u 00:07

Athletic Bilbao tim je pogotkom načeo Barcelonu i na kraju pobijedio 4:0

Athletic Bilbao je u španjolskom Superkupu razbio Barcelonu 4:0 i junak je bio Aduriz sa tri pogotka. No sve je krenulo čudesnim udarcem Mikela San Josea s nekih 45 ili više metara!

Igrala se 13. minuta, Barcelona na centru gubi loptu i San Jose reagira u stotinki. Valjda je vidio dijelom oka da vratar gostiju Ter Stegen stoji daleko od linije, što je za vratare uobičajeno dok je lopta toliko udaljena od njih, pa je opalio iz sve snage.

Bila je to bomba koju bi se teško branilo i na samoj liniji, a posebno fascinira preciznost. Jasno je da ovako nešto uđe jednom u tko zna koliko desetaka ili stotina pokušaja, ali očito je ova večer bila u znaku Athletica. Imaju pravo slaviti, a Luis Enrique i njegovi momci neka se zapitaju kako su postali tako propusni u obrani i čemu su im služile pripreme posljednjih mjesec dana.

>> Athletic razbio Barcelonu, Aduriz napravio što nitko nije deset godina!

Komentara 2

KT
KTM
10:38 15.08.2015.

Projektil malog srednjeg dometa

Avatar nula
nula
10:54 15.08.2015.

haubica 155 mm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije