NIZOZEMSKO PRVENSTVO

Mikulić isključen, Anderlecht potopio Standarda

Nogomet
AFP
17.01.2010.
u 20:48

Hrvatski nogometaš u redovima Germinal Beerschota Tomislav Mikulić neće po dobrom pamtiti ogled 22. kola belgijske Jupiler lige.

Naime, na travnjaku je proveo tek 15. minuta, kada je zbog jednog grubog starta zaradio izravan crveni karton.

Već u tom trenutku domaći Germinal je zaostajao 1-0, a do kraja je primio još tri gola, te je završilo 4:1 u korist Cercle Brugesa. Spomenimo da je Ivan Leko za Germinal igrao do 77. minute.

U derbiju kola Anderlecht je s uvjerljivih 4:0 pobijedio aktualnog prvaka Standarda na njegovom stadionu Maurice Dufrasne u Liegeu i tako povećao svoju prednost na čelu prvenstvene ljestvice. Slavio je Anderlecht golovima Legeara, Lukakua, te autogolovima Traorea i Mangale, a posao mu je bio olakšan budući je Standard od 43. minute igrao bez "pocrvenjelog" Axela Witsela.

Anderlecht sada na vrhu ima šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Club Bruggea, ali i utakmicu više.

Jupiler liga, 22. kolo:

Standard – Anderlecht 0:4

Greminal Beerschot – Cercle Bruges 1:4

Redoslijed: 1. Anderlecht 48 (-2), 2. Club Brugge 42 (-3), 3. Gent 40 (-1), 4. Germinal 32 (-2), 5. St. Truiden 32 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije