ZADAR-LOKOMOTIVA

Milin: Neka igrači pogledaju Atletico, Ivković: Spremni smo i na provokacije

Tomislav Ivković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
04.05.2014.
u 13:17

A lokosi dolaze u Stanove po bodove koji će ih ostaviti u utrci za četvrtim mjestom i plasmanom u Europu.

Iako su prije mjesec dana pomislili da su osigurali ostanak u ligi, nogometaši Zadra doživjeli su šest uzastopnih poraza i opet su u opasnoj zoni. Trener Ferdo Milin uoči gostovanja Lokomotive u Stanovima kaže:

Promijeniti pristup

– Samozadovoljstvo nas je opet dovelo u neugodnu situaciju. Ostali smo bez strasti za pobjedom, bili smo uvjereni da ne možemo ispasti i sad igramo onako kako igramo. I ništa se neće promijeniti sve dok igrači ne shvate da moraju promijeniti pristup, dok ne iskažu silnu želju za osvajanjem bodova. Mogu ja crtati, govoriti, vikati na njih i tjerati ih s treninga, ali sve je u njihovim glavama. Madridski Atletico najbolji je primjer onoga o čemu govorim: ljudi doslovce ginu za svaku loptu, ne zanima ih guranje kroz noge, “rolanje” i sve te nevažne stvari. Karakter je najvažniji – kaže Milin.

A lokosi dolaze u Stanove po bodove koji će ih ostaviti u utrci za četvrtim mjestom i plasmanom u Europu.

Forma se podiže

– Bit će to zanimljiva i neizvjesna utakmica, a uvjeren sam da ćemo dobro odigrati, jer nam je forma u uzlaznoj putanji. Zadar će sigurno biti silno motiviran, na nama će se željeti “izvaditi” nakon serije poraza. I bit ćemo spremni na sve, pa i na provokacije s bacanjem lopti u teren, kao i na druge sitnice kojima će nas domaćin pokušati dekoncentrirati – kaže trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:53 04.05.2014.

Do sada su trkeljali o Barceloni i tikataki, ako Atletico osvoji ligu prvaka, pocece se oblaciti kao likovi iz Tarantinovih filmova da lice na Diega Simeona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije