velik interes

Miljenik Dinamovih navijača pred transferom u španjolsku Primeru

Rijeka pobijedila Dinamo s rezultatom 3:1 i plasirala se u polufinale kupa
Matija Habljak/PIXSELL
09.07.2022.
u 13:10

Tolićev zastupnik Andy Bara kaže da postoji "više opcija" vezanih za budućnost igrača koji je prošle sezone s Dinamom osvojio hrvatsko prvenstvo.

Španjolski nogometni prvoligaš Mallorca pregovara sa zagrebačkim Dinamom oko dovođenja 26-godišnjeg ofenzivnog veznog igrača Marka Tolića (na slici desno), izvijestile su lokalne novine Diario de Mallorca ne navodeći izvor informacije.

- Marko Tolić se sviđa uredu sportskog direktora kojim upravlja Pablo Ortells - piše taj dnevnik s otoka Mallorce u tekstu pod naslovom "Mallorca želi Hrvata Marka Tolića".

Tolić ima ugovor s Dinamom do ljeta 2025. godine. Prošle sezone je upisao 31 nastup, postigao tri gola te jednom asistirao za pogodak.

Diario de Mallorca navodi da bi ga Mallorca otkupila od Dinama.

- Njegova tržišna vrijednost je ispod 2 milijuna eura što je iznos prihvatljiv Mallorci. Također ne treba isključiti mogućnost posudbe uz obvezu otkupa ugovora ispuni li ciljeve - pišu te novine.

Tvrde da se klub mora pojačati na poziciji ofenzivnog veznog nakon što je otišao 38-godišnji Salva Sevilla pa kao slobodan igrač potpisao za Alaves, klub koji je prošle sezone ispao u drugu ligu.

Tolićev zastupnik Andy Bara kaže da postoji "više opcija" vezanih za budućnost igrača koji je prošle sezone s Dinamom osvojio hrvatsko prvenstvo.

- Pregovamo s više klubova, ali na kraju će odlučiti Dinamo i igrač. Moj posao je da radim, a njihov da li će pustiti igrača ili ne, te da li je igrač zadovoljan s klubom koji sam našao - rekao je Bara za Hinu.

Diario de Mallorca navodi da Tolić već poznaje grad Palma de Mallorcu jer je prije godinu dana, u lipnju 2021., na svom privatnom Instagram profilu objavio fotografije ispred lokalne katedrale u centru grada.

Mallorca je jedna od vodećih turističkih destinacija u Španjolskoj.

Posljednji hrvatski nogometaš koji je nastupao za Mallorcu bio je reprezentativni napadač Ante Budimir. On je u ljeto 2021. prešao za osam milijuna eura u Osasunu, također španjolskog prvoligaša.

Mallorca je prošlu sezonu završila na 16. mjestu među 20 klubova Primere.

>> Pogledajte i video: Dinamo predstavio dresove za novu sezonu

Komentara 1

KR
kremenko
14:17 09.07.2022.

Ako je Budimir vrijedio 8 milijuna onda Tolić vrijedi 10 milijuna .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije