MININOGOMET

U Ivanić Gradu održana završnica prvenstva i kupa Hrvatske

Mininogomet
Foto: Vecernji.hr
1/3
22.06.2015.
u 17:27

- Iako smo u potpunosti koncentrirani na organizaciju Europskog mininogometnog prvenstva koje se u rujnu održava u Vrsaru, uspjeli smo u vrlo kratkom roku organizirati i državnu završnicu, te nam je izuzetno drago da su momčadi zadovoljne, te su igrale u subotu čak i po velikom pljusku - istaknuo je predsjednik Hrvatskog mininogometnog saveza Bruno Alpeza.

U Ivanić Gradu je u subotu i nedjelju, 20. i 21. lipnja, u organizaciji Hrvatskog mininogometnog saveza održana državna završnica prvenstva i kupa Hrvatske u mininogometu.

Zagrebačka Svačka na čelu sa aktualnim izbornikom hrvatske mininogometne reprezentacije Tvrtkom Močibobom osvojila je naslov prvaka Hrvatske u mininogometu. Ekipa koja je godinama zajedno, te nastupa na brojnim turnirima i ligama u Zagrebu i okolici, uspjela je osvojiti naslov bez primljenog pogotka iako je bila oslabljena neigranjem Franje i Šokote. Bio je to vjerojatno posljednji nastup ove momčadi u ovom sastavu na seniorskom natjecanju. Naslov pobjednika kupa Hrvatske osvojio je kao potpuni autsajder Mipek iz Križa.

- Iako smo u potpunosti koncentrirani na organizaciju Europskog mininogometnog prvenstva koje se u rujnu održava u Vrsaru, uspjeli smo u vrlo kratkom roku organizirati i državnu završnicu, te nam je izuzetno drago da su momčadi zadovoljne, te su igrale u subotu čak i po velikom pljusku. To nam je poticaj da sljedeće godine ljestvicu podignemo korak više, te već sad mogu reći da će državna završnica 2016. godine biti najbolja do sada u svakom pogledu. Čestitke pobjedničkim momčadima, kao i zahvala svim momčadima iz cijele Hrvatske koje se prevalile veliki put da bi bile ovdje. Ponovno smo imali izravni prijenos finalnih utakmica na Sportskoj televiziji i na to smo vrlo ponosni - istaknuo je predsjednik Hrvatskog mininogometnog saveza Bruno Alpeza.

PRVENSTVO HRVATSKE - polufinale: Auto Lončar - Svačka 3:5 (0:0), BTK Križevci - VG Danas&CB Passage 3:4 (1:1, Radojčić/Ivkić); za 3. mjesto: Auto Lončar - BTK Križevci 4:3 (1:1, Ister/Borić); finale: Svačka - VG Danas&CB Passage 4:2 (0:0). REDOSLIJED: 1. Svačka (Zagreb), 2. VG danas&CB passage (Velika Gorica), 3. Auto Lončar (Varaždin).

KUP HRVATSKE - polufinale: Cool Rooms&VG Danas&Četvrtkom u 9 - Ropox 1:2 (Plepelić/Modrić 2), Mipek Križ - Auto dijelovi Auto Moto 3:1 (0:0); za treće mjesto: Cool Rooms&VG Danas&Četvrtkom u 9 - Auto dijelovi Auto Moto 3:2 (0:0); finale: Mipek Križ - Ropox 1:0 (Slunjski). REDOSLIJED: 1. Mipek (Križ), 2. Ropox (Varaždin), 3. Cool Rooms&VG Danas&Četvrtkom u 9 (Velika Gorica).

>> 'Gradnja stadiona košta nas pola budžeta'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije