U vrijeme krize

Stipe Miočić oduševio fanove: 'Dolazim te nokautirati!'

Stipe Miočić
Foto: Instagram/Stipe Miočić
1/5
07.04.2020.
u 17:03

Američki borac hrvatskih korijena kao vatrogasac se aktivno uključio u borbu protiv pošasti i zajedno s kolegama u Clevelandu pomaže ugroženima

Teškaški UFC prvak Stipe Miočić u posljednje vrijeme ima malo vremena za treninge. Cijeli svijet je suočen s pandemijom koronavirusa, a SAD svakodnevno bilježi porast oboljelih osoba.

Američki borac hrvatskih korijena kao vatrogasac se aktivno uključio u borbu protiv pošasti i zajedno s kolegama u Clevelandu pomaže ugroženima.

Stipe Miočić
1/4

Stipin ogroman angažman u ovo teško vrijeme nedavno je javno pohvalio i njegov veliki suparnik Daniel Cormier.

- Stipe je rekao kako u ovom trenutku ne razmišlja o borbi. On pokušava spašavati živote i ja mu trenutačno nisam toliko važan, a nije niti UFC. Ljudima u Clevelandu sada je potrebna pomoć Stipe vatrogasca, a ne teškaškog prvaka svijeta. Fokusiran je na prave stvari. Raduje me što je ponovno fizički spreman početi s poslom kojim se i ja bavim - rekao je Daniel Cormier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COVID-19 I’m coming to knock you out! #SM #StayStrong #StaySafe #FirstRespondersFirst

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)

Stipe Miočić nema vremena za predah već je ponovno u akciji. Novom objavom na Instagramu oduševio je fanove.

Teškaški prvak je uz fotografiju u vatrogasnom odijelu napisao: 'Korono, dolazim te nokautirati!'.

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan1a
17:55 07.04.2020.

Ispravak krivog navoda. Hrvat s Američkom putovnicom

Avatar KimberlyTI82
KimberlyTI82
18:04 08.04.2020.

Sarah, 27. eroxx.jake.eu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije