DOBRA FORMA

Mirjana Lučić – Baroni prošla u četvrtfinale ATP turnira u Acapulcu

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Press Association/Pixsell
26.02.2015.
u 09:54

U drugome je kolu svladala Španjolku Mariju Teresu Torro-Flor 6:7 (5), 6:3, 7:5 nakon dva sata i 11 minuta igre

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić – Baroni plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Acapulcu. U drugome je kolu svladala Španjolku Mariju Teresu Torro-Flor 6:7 (5), 6:3, 7:5 nakon dva sata i 11 minuta igre.

U četvrtfinalu će Lučić – Baroni igrati protiv treće nositeljice Francuskinje Caroline Garcije koja je pobijedila Amerikanku Bethanie Mattek-Sands 6:2, 6:3.

Bit će to prvi dvoboj između 32-godišnje hrvatske tenisačice i njezine 11 godina mlađe suparnice, trenutačno 30. na pojedinačnoj WTA ljestvici.

>> Lučić-Baroni u drugom kolu

Komentara 1

HR
hrvatska91
13:49 26.02.2015.

Danas sve neke predivne vijesti iz svijeta tenisa... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije