CRO COP UOČI 'FINAL FIGHTA'

Mirko: Nadam se da se neću propiti u mirovini!

Mirko Filipović (1)
Marko Prpić/Pixsell
02.03.2012.
u 13:22

Braća Kličko su mu dosadna, a u životu nije probao rajčicu, papriku ni krastavac.

– Užasava me pomisao na mirovinu! Nadam se iskreno da se neću propiti! Ne volim ni razmišljati o tome. Jedino što sam siguran da ću nastaviti trenirati, bez toga ne mogu! –  izjavio je jutros Mirko Filipović gostujući  u Jutarnjem showu Antene Zagreb povodom skorašnjeg borilačkog spektakla u Areni Zagreb.

– Ne mogu vjerovati da ću prvi put sjesti u auto, sparkirati se i otići na borbu. Putovanja su za mene bila ubojstvo, teže su mi padala od same borbe. Poseban je naboj boriti se pred domaćom publikom. Sretan sam što će moji prijatelji moći navijati za mene. Ovakav spektakl sigurno nikada nisu vidjeli. Mene više sigurno neće gledati uživo! – najavio je Mirko spektakl kakav Zagreb i Hrvatska nisu vidjeli, i to po, kako kaže, smiješnoj cijeni od 150 kuna.

Barbaru Kolar zanimalo je i planira li Cro Cop otvoriti školu za mlade borce jednom kad se prestane boriti.

– Tko s djecom spava, budi se popišan! Mislim da to dovoljno govori. Nemam u planu otvoriti školu. Za to treba imati živaca! Rad s ljudima je jako težak. Pomogao sam nekim mladim borcima u koje sam vjerovao, a oni su mi, kako se kaže, zalupili guzicom vrata – rekao je Mirko Filipović s gorčinom u glasu.

Zanimljivo je bilo čuti i da ovaj vrhunski sportaš, unatoč svemu što nalažu pravila zdrave prehrane, ne jede povrće. Priznao je, naime, da nikada u životu nije probao rajčicu, papriku ili krastavac. Ajvar, senf i kečap također ne dolaze u obzir. Mirko najradije jede juhu, kuhano meso i pire krumpir. Voće dolazi u obzir jer, za razliku od povrća, ne smrdi, objasnio je Mirko.

– Smrdi ti navodno još jedna stvar.  Nisi navodno baš ljubitelj seksa. Kad ti se to seks zamjerio? – hrabro je priupitala Barbara.

Mirko je, naime, svoje seksualne navike razložio gostujući svojedobno u emisiji Roberta Knjaza. Mirko se simpatično izvukao iz neugodne situacije u detalje opisavši svoj put  automobilom do radija. Barbara je odlučila dalje ne inzistirati, ipak je pred sobom imala borilačkog asa koji joj je usput otkrio i da ujutro prije treninga nije neko dobro društvo. To je na svojoj koži jutros osjetio i portir na radiju:

– Zaskočili su me s nekim pitanjima o parkiranju. Bio je jako blizu da počne fićukati i beljiti se u isto vrijeme. To se, naime, dogodi kad vam fali prvih 5-6 zubi. Dobro je prošao! - opisao je Mirko uza smijeh jutarnji ''incident'' s parkirališta.

Bilo je zanimljivo čuti i što Mirko misli o braći Kličko:

– Odlični su, ali dosadno je to, brate, za gledati. Mogu si to pustiti jedino prije spavanja ili umjesto apaurina!

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragogera
21:25 03.03.2012.

stand up komedy,kad se prestanes boriti.svaki put se nasmijem uz neku novu fore. i daj ako moze pobijedi,vec sam se pozelio tvojih pobijeda.sretno!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije