Mirkov suparnik Overeem i prvak K-1 Hari su na steroidima

Mirko Filipović
Pixsell
29.12.2009.
u 18:01

Ono u što su mnogi posumnjali vidjevši kako je Alistair Overeem “nabujao” u samo godinu dana koja je prethodila njegovu meču s Cro Copom, potvrdio je i ruski K-1 borac Zabit Samedov.

On je cijeli Golden Glory, kojem pripadaju i Overeem i aktualni K-1 prvak Badr Hari, optužio za uzimanje steroida.

– Ruslan Karajev trenirao je u Nizozemskoj i rekao mi da je njihov član Errol Zimmerman ubrizgavao steroide pred svima. Golden Gloryju su steroidi dio klupske strategije – kazao je Samedov.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
10:58 05.01.2010.

Budimo vec jednom realni...Svaka cast nasem MIRKU za sve uspijehe i radosti, koje nam je priustio. Ova 2 meca o kojima pisete ovdje, potpuno zasluzeno je izgubio! FEDOR je imao u mecu protiv naseg Mirka 2 slomljena prsta i dokazaoao i nama i svima, da je bolji borac i u \"stand up-u\", mnogoooo bolji od Mirka! Onako ste vi HRV novinari samo pisali, da je najbolji borac Mirko na svijetu u \"stojecem stavu\"? Ostavite vec jednom misljenja u vezi ponovnog meca FEDORA i Mirka! Da ih ima 100 FEDOR bi ih dobio svih 100!!! Dokazao je bezbroj puta, da je najjaci na svijetu - KRALJ ultimat fighta!!! A Randelman, Gonzaga, Alister, Kongo, itd...zar nisu puno bolji i jaci borci od MIRKA? Budimo bar jednom realni i priznajmo to, pa dozivio je teske nokaute, koji nisu bas bili slucajni, zar ne? Nekada je bio MIRKO CEO COP u vrhu, medju najboljima, sada je mnogo boljih, jacih, sposobnijih, srcanijih, gladnih boraca od CRO COPA! Imate na kablovskoj TV cesto UFC meceve i pogledajte, gdje bi i kako Mirko tu zavrsio?!? Na HITNOJ... Hahaha, kao MIRKO ne uzima stereoide??? NARAVNO I TO UVIJEK!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije