VRLO NEOBIČNO

Mišković je dopredsjednik HNS-a, trener mu nema licencu. Zapisnik je otkrio intrigantnu stvar

Rijeka: Gosti u loži tijekom susreta Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Goran Kovacic/PIXSELL
19.08.2024.
u 13:05

Neki nagađaju kako bi Rijeku trebao preuzeti Damir Krznar, ali iz krugova bliskih bivšemu treneru Dinama saznajemo kako Krznar - nakon otkaza u Celju - ne žuri s novim angažmanom.

Rijeka je jedini prvoligaški klub koji na klupi nema - trenera s licencom. Naime, zapisnik utakmice Rijeka - Istra 1961 otkriva kako se Radomir Đalović i Igor Čagalj vode kao pomoćni treneri, Vito Tercolo i Ivan Ćuković su kondicijski treneri, Enio Krajač i Matija Čargonja fizioterapeuti, Andrej Zec liječnik, Davor Landeka predstavnik kluba...

To je intrigantno u svjetlu činjenice kako je gazda kluba Damir Mišković dopredsjednik HNS-a, a na klupi nema trenera koji je završio Trenersku akademiju HNS-a.   

VEZANI ČLANCI:

Neki nagađaju kako bi Rijeku trebao preuzeti Damir Krznar, ali iz krugova bliskih bivšemu treneru Dinama saznajemo kako Krznar - nakon otkaza u Celju - ne žuri s novim angažmanom, te kako mu Rijeka u ovom trenutku nije interesantna. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Castro
Castro
13:36 19.08.2024.

To su kauboji kojima ni zakon ni bilo tko sto moze. Predsjednik HNS-a je odah tu kada repka pobjedjuje, pune novine. Tri od cetiri ekipe iz lige vec u kolovozu ispadnu iz europskih natjecanja!! Jel ga netko vidio ili cuo u zadnjih tjedan dana ? Puni su ko brod i raspijau se dok trpi i infrastruktura i strucni dio klubova. Koga briga. Ja sam predsjednik repke. Tu su novci. Ostalo nebitno. I sto onda ocekvati od Miska koji svoj novac daje u Rijeku !!! Kaubojska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije