PSIHOLOŠKA PREDNOST

Krovinović: Zasluženo smo izviždani na poluvremenu, ali svaku sljedeću idemo na pobjedu

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/24
18.08.2024.
u 23:55

"Bilo je jako teško, i psihički i fizički, teške su noge svakako, ali nema alibija. Mi smo Hajduk, tako se trebamo i ponašati, bio to Varaždin, bio to Dinamo, Ružomberok. Moramo naći snage

U susretu 3. kola HNL-a Hajduk je preokretom na Poljudu svladao Varaždin sa 2-1 (0-1). Goste je u vodstvo doveo Dimitar Mitrovski (8), a Filip Krovinović (56) i Marko Livaja (74) su u nastavku pogađali za pobjedu Hajduka. Utakmicu je komentirao strijelac prvoga gola, Filip Krovinović.

"Jako teška utakmica, nije nam bilo lako nakon četvrtka i velike tuge. Ali jako mi je drago što smo preokrenuli rezultat i došli do tri boda nakon dugo vremena. Čestitam momčadi, ovo su jako bitna tri boda, želim poručiti da nitko nema razloga sumnjati u ovu momčad jer mi smo tu i dalje, živimo, dišemo, uvijek ćemo davati sve od sebe i nikad se nećemo predati", rekao je uvodno pa nekoliko riječi posvetio vlastitom pogotku koji je donio izjednačenje:

"Znate kako se kaže, ako ne pucaš nećeš ni zabiti. U drugom dijelu trener me prebacio prema naprijed, bilo je i više udaraca... Pomogao sam momčadi, drago mi je radi toga, imao sam osjećaj da mogu zabiti još koji gol, da je bila neka bolja akcija... Ali nema veze, najvažnija su tri boda, a koristim priliku čestitati našem mladom Šimunu Hrgoviću na top ulasku u igri i asistenciji za gol."

GALERIJA Hajduk se razigrao i preokretom svladao Varaždin! Livaja je ponovo heroj Poljuda

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/24

Osvrnuo se na zvižduke tijekom odlaska u svlačionicu na poluvremenu. "Zasluženo smo ispraćeni zvižducima u svlačionicu, makar sam imao osjećaj da je bilo dobro, samo smo primili glupi gol iz auta. Podržavali smo jedni druge, rekli da idemo u drugom dijelu zaigrati bolje i preokrenuti, i to smo i napravili", kaže Krovinović.

"Bilo je jako teško, i psihički i fizički, teške su noge svakako, ali nema alibija. Mi smo Hajduk, tako se trebamo i ponašati, bio to Varaždin, bio to Dinamo, Ružomberok. Moramo naći snage, ovo nam mora biti putokaz za dalje. Ovo je tek početak sezone idemo u svaku sljedeću po pobjedu", dodao je igrač bijelih pa zaključio:

"Nastojimo svaki dan biti bolji, ali rezultati su ti koji određuju atmosferu na treningu i utakmicama. Nadam se do pauze da ćemo uzeti još dvije pobjede. Mislim da možemo puno bolje u zadnjih 20-25 metara, bolji pas, bolja odluka, bolji šut... Znamo što nas čeka u Puli, trener koji je bio u Hajduku, željan pobjede i dokazivanja."

VIDEO Hajduk već priznao potpuni poraz? Kalinić: 'S Dinamom se nemamo što uspoređivati. Kvalitetniji su'

Komentara 1

FR
freeshooter
01:32 19.08.2024.

...joj kako sam sebi tepaš, za očajnu igru Hajduka... mi smo Borg/Hajduk, možeš misliti, opet ste se provukli uz suce, Pukštas crveni... ubrzo će doći ozbiljnije tekme, bude se sve vidjelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije