NOVI TRENER

Vučević potjerao kapetana Maloču s treninga i najavio oštar odnos prema igračima

maloča
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
16.04.2015.
u 09:40

Novi Hajdukov trener Vučević s treninga je otjerao kapetana Maloču pa ga vratio, najavivši oštar odnos prema igračima.

U Hajduku je uvijek burno. Ovaj tjedan je smijenjen Stanko Poklepović, pa se onda klub morao ispričavati HNS-u i cijelom svijetu za ispadne 'navijača', a na kraju je jučer i bivši sportski direktor reagirao poslavši na hlađenje svog kapetana. A onda je stigla i kazna Avdiji Vršajeviću za svoje divljanje i nekulturno ponašanje u Puli, kada je psovao koga je stigao, a prijavljen je i za pokušaj fizičkog obračuna sa sucem Zebecom, dobio je kaznu od četiri utakmice neigranja i 10 tisuća kuna. Sasvim primjereno, za onakvo ponašanje mogao je dobiti i više. Još ga je trebao i klub kazniti.

Hajdukov Vršajević kažnjen je s četiri utakmice neigranja za pokušaj nasrtaja na suca, za psovanje. Nedavno, nakon utakmice Rijeka – Dinamo, trener Zagrepčana Zoran Mamić osuo je paljbu na suca Marija Strahonju, čudo je tu psovki izgovoreno. I nakon utakmice Mamić se nije zaustavljao, preporučio je Strahonji da se ostavi suđenja. Zoran se poslije utakmice ispričao za svoje ponašanje na travnjaku, ali nije stao na tome nego opet "udario" po Strahonju.

– Naravno da moje ponašanje na kraju utakmice nije bilo primjereno treneru bilo kojeg kluba, posebno ne Dinama i ispričavam se, ali jednostavno nisam mogao izdržati – rekao je tada Mamić.

Za sve je to dobio tri tisuće kuna kazne, dakle tri puta manje od Vršajevića. Plus Vršajevićeve utakmice neigranja... To su ta mjerila, nije svaki prekršaj isti za svakoga. Jer Mamić je trener, koji bi trebao odgajati igrače, koji je i na presici i dalje napadao Strahonju.

Vučević potjerao Maloču

Novi Hajdukov trener Goran Vučević s treninga je otjerao kapetana Marija Maloču pa ga vratio, najavivši oštar odnos prema igračima.

>> Vršajević suspendiran četiri utakmice i mora platiti 10.000 kuna

Komentara 3

LU
lukateli1
10:55 16.04.2015.

Ukoliko me sluzi pamcenje, taj sudac Strahanja je dopustio da se izvede korner nakon sto je lopta otisla u aut, a nakon tog kornera je pao izjednacujuci zgoditak! mamic mu je dobro rekao sve sto ga sljeduje!

Avatar Django
Django
14:16 16.04.2015.

A ja mislio da je ovo članak o Hajduku.....

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
14:10 16.04.2015.

Prije ćeš biku isčupati rep nego nekom ulit pameti u glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije