Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO UTAKMICU

Mlada zvijezda Rijeke: 'Nakon svega što se dogodilo bit ćemo još motiviraniji protiv Dinama'

Rijeka: Slavlje nakon pogotka Marca Pašalića za 1:0 protiv Dukagjinija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
26.08.2023.
u 16:32

"Što se tiče kvalitete Dinama, imamo i mi individualnu kvalitetu. Mladi smo, igramo sa srcem, hoćemo i želimo i vjerujem da možemo ostvariti nešto veliko", rekao je 22-godišnji Marco Pašalić

Marco Pašalić se ove sezone u dresu Rijeke iskazao izvrsnom igrom i lijepim golovima u važnim utakmicama. Zabio je na ped od šest utakmica koje je igrao, a upisao je i dvije asistenicije. Posljedni pogodak zabio je na gostovanju protiv Lillea u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige. Premda je time Rijeka došla u vodstvo, susret je ipak završio rezultatom 2:1 za Francuze.

"Malo smo teže spavali nakon utakmice, ali pokazali smo da možemo protiv Lillea. Kreirali smo šanse, nismo zabili, ali smo vidjeli da imamo šanse u uzvratu, uz našeg 12. igrača na Rujevici, pobijediti Lille. Bitno je da smo igrali kao momčad, onda dođe do takvih golova. Bio je dogovor da napadamo dubinu, to smo i učinili. Bio sam u situaciji i zabio sam. Ne brojim previše taj gol. Važnije bi bilo da smo pobijedili ili da je ostalo 1:1", rekao je 22-godišnji igrač o toj utakmici.

GALERIJA Dinamo na Maksimiru slavio protiv Sparte i napravio korak prema skupini Europske lige

Rijeka: Slavlje nakon pogotka Marca Pašalića za 1:0 protiv Dukagjinija
1/13

Dotaknuo se i utakmice šestoga kola HNL-a u kojoj će se susresti s Dinamom. Podsjetimo, donedavni trener Rijeke, Sergej Jakirović, preuzeo je Dinamo u iznenadnom transferu napustivši Rijeku sve četiri dana prije važne europske utakmice. Kvarnersku momčad za veliku domaću utakmicu preuzet će donedavni trener Gorice, Željko Sopić, koji je ove godine na Maksimiru već odigrao neriješeno protiv prvaka Hrvatske.

VEZANI ČLANCI:

"Bit će to muška utakmica, intenzivna. Bit ćemo još motiviraniji nakon svega što se događalo proteklog tjedna. Dat ćemo sve od sebe, čujem da dolazi puno navijača i to će nam svima biti poticaj", rekao je za službene stranice HNK Rijeke pa se dotaknuo i suparničke momčadi.

"Umor je normalan nakon utakmica, ali za nogometaša je najljepše igrati, da se pokažeš. To je najveća privilegija koju možeš imati kao igrač. Što se tiče kvalitete Dinama, imamo i mi individualnu kvalitetu. Mladi smo, igramo sa srcem, hoćemo i želimo i vjerujem da možemo ostvariti nešto veliko", zaključila je zvijezda riječeke momčadi.

VIDEO Sportske igre mladih: All-star utakmica

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
17:53 26.08.2023.

Što se to dogodilo proteklog tjedna? Čovjek prešao u drugu puno jaču i uspješniju firmu na veću plaću. Pa to se svakoga dana događa u normalnim životima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije