GNJEV JAVNOSTI

Mladen Petrić predvodnik hajke na "pogubljenog" japanskog suca

Yuichi Nishimura
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.06.2014.
u 00:20

– Massimo Busacca, koji k... ovaj sudac radi na Svjetskom prvenstvu – pita se Petrić.

Twitter i Facebook prepuni su poruka koje žestoko, pa i prežestoko, kritiziraju japanskog suca Yuichija Nishimuru – čije je dosuđivanje kaznenog udarca preokrenulo tijek susreta.

Massimo Busacca, koji k... ovaj sudac radi na Svjetskom prvenstvu – napisao je Mladen Petrić na svom Twitter-profilu, a i ostale poruke išle su u tom smjeru.

Manje poznati "tviteraši" gnjev su ispucavali prema Japancu koji se uistinu nije snašao na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva i svojim suđenjem je narušio savršenstvo koje su priredili organizatori. Time su se samo potvrdile silne kritike uoči utakmice, u kojima se govorilo da Nishimura nije kapacitet za takav događaj.

Sad će zbog toga morati trpjeti mnogo prigovora, gdje god se u nogometnom svijetu okrene, čut će silne kritike, ali nema se što čuditi, neka pogleda snimke onoga što je dosudio (kazneni udarac) i što je propustio suditi (prekršaj prije trećeg gola Brazila).

– Samo je sudac vidio kazneni udarac, kako više spriječiti takve pogreške, postale su kao epidemija – pita se poznati pijanist Joel Fan.

Urednik poznatog portala Mashable okrenuo je cijelu priču u duhovitom smjeru.

– Znam kome će se zasigurno posrećiti večeras u Brazilu! Japanskom sucu, naravno – napisao je na svom Twitter-profilu Chris Taylor.

>> Brazil ipak nije dopustio iznenađenje, Hrvatska poražena na otvaranju prvenstva

Pratite ostale "tvitove" u boxu ispod teksta, a možete se i uključiti u komentiranje.

Komentara 33

ĆA
ćaćaća
00:37 13.06.2014.

nisam pobornik teorija zavjere ali ovo je bila preočita krađa..mislim da se međunardne nogometne organizacije te interesni lobiji i politka igraju emocijama nekih naroda i da ovaj sport više nema smisla..suci su postali samo produžena ruka na terenu za njihovee interese.. ovo je preočito..mislim da više neću pratiti nogomet jer to nema smisla..i kad se ohladim znam da ću opet tako razmišljati..

CA
canajisraM
00:31 13.06.2014.

Sramota od sudjenja. Toga sam se najvise pribojavao...

VE
verakruz
01:31 13.06.2014.

Petrić je ljudina i čovjek čista srca. Pravi sportaš i ima potpuno pravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije