GRČKO PRVENSTVO

Mladen Petrić zabio u pobjedi Panathinaikosa protiv PAS Giannine

Mladen Petrić
Foto: Facebook
19.10.2015.
u 19:36

Završilo je s rezultatom 3:1, a gol je Petrić zabio za 2:0 s bijele točke

Mladen Petrić odavno nije hrvatski nogometni reprezentativac, ali i dalje zna zabijati golove pa je tako jedan zabio u sedmom kolu grčkog prvenstva protiv PAS Giannine.

Slavio je njegov Panathinaikos sa 3:1, a Petrić je zabio s bijele točke za 2:0 u 60. minuti. Igrao je svih 90 minuta susreta, a Danijel Pranjić ušao je u 66. minuti.

Uz Petrića, zabili su Karelis (17') i Abeid (90'). Za goste je zabio Chavez u 71. minuti s bijele točke.

Sad PAO ima 18 bodova, što je tri manje od vodećeg i stopostotnog Olympiakosa.

>> Mladen Petrić igrač mjeseca za listopad

Komentara 1

NE
Nemanadimak
22:59 19.10.2015.

Jedan on boljih nogometasa. Mislim da je nepravedno izostavljen iz reprezentacije. U svakom slucaju bi mogao pomoci, i bilo bi ga red pozvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije