PRIJATELJSKA UTAKMICA

Mladi Hrvati u Sinju odigrali siromašnih 0:0 protiv Crne Gore

Hrvatska - Crna Gora
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
13.08.2014.
u 20:47

U skupini 5 Hrvatska je na prvoj poziciji sa 16 bodova, tri više od Ukrajine koja ima utakmicu manje.

Hrvatska reprezentacija do 21 godine odigrala je 0:0 u prijateljskom susretu protiv Crne Gore u sklopu priprema za završnu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Igralo se u Sinju i izabranici Nenada Gračana nisu bili baš previše uvjerljivi. No olakotna mu je okolnost to što nije imao najbolje igrače na raspolaganju. Nedostajali su Šimunović, Pjaca, Caktaš, Milić i Vlašić.

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

U skupini 5 Hrvatska je na prvoj poziciji sa 16 bodova, tri više od Ukrajine koja ima utakmicu manje. Latvija, s kojom igraju naši mladi reprezentativci 3. rujna, je već izgubila sve šanse za plasman. Ali, igraju na domaćem terenu i treba ih shvatiti ozbiljno, posebno ukoliko se ponovi susret kao ovaj u Sinju.

Tom lošom igrom nisu se uspjeli dokazati bivšem izborniku, a sada izborniku A vrste. Naime, Niko Kovač je vodio mlade reprezentativce i ostvario četiri od pet pobjeda koje imaju u skupini.

>> Mladi Hrvati u srijedu igraju protiv Crne Gore

Komentara 1

CA
cortesova arkebuza
23:42 13.08.2014.

Nikad od Nenada Gračana trener,nikad !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije