SP U-17

Mladi Nigerijci novi su svjetski prvaci

Nigerija
Foto: Reuters (Ilustracija)
08.11.2013.
u 19:10

Nigerijci su poveli autogolom Aguirrea u 9. minuti. Na 2:0 je povisio Iheanacho golom u 56. minuti. Konačnih 3:0 postavio je Muhammed u 81. minuti.

Nigerijska U-17 reprezentacija osvojila je naslov svjetskog prvaka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U finalu su s uvjerljivih 3:0 pobijedilo Meksiko.

Nigerijci su poveli autogolom Aguirrea u 9. minuti. Na 2:0 je povisio Iheanacho golom u 56. minuti. Konačnih 3:0 postavio je Muhammed u 81. minuti.

Nigeriji je to četvrti naslov u ovoj dobnoj kategoriji.

U utakmici za treće mjesto Švedska je sa 4:1 pobijedila Argentinu. Junak Šveđana bio je Berisha koji je zabio tri gola. Jedan je dodao Strandberg, dok je počasni gol za Argentince zabio Compagnucci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije