Prilika karijere

Mladog vatrenog želi Bayern. Menadžer: 'Postoji velik interes. Jedan od najboljih mladih golmana'

England v Croatia - UEFA Under21 International - Craven Cottage
Foto: David Klein
1/3
18.07.2023.
u 17:36

Nijemci pišu kako vodstvo Bayerna ima visoko mišljenje o Kotarskom i vide ga kao potencijalnu zamjenu Manuela Neuera (37). Legendarni njemački golman vjerojatno neće još dugo profesionalno igrati na najvišoj razini, a donedavno je bio i ozlijeđen

Njemački prvak Bayern nastoji svojoj momčadi priključiti vratara mladih vatrenih, Dominika Kotarskog (23), napisali su iz njemačkog Sky Sporta. Trenutno na vratima PAOK-a, mladi hrvatski vratar zaigrao je u hrvatskom dresu na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj.

Vratarov menadžer komentirao je najnovije vijesti. "Za njega postoji veliki interes. Brojni se klubovi javljaju, ali ne bi bilo korektno prema PAOK-u komentirati potencijalni transfer dok se nešto konkretno ne dogodi. Također, ni imena potencijalnih klubova koji su zainteresirani za njega, a vrte se u medijima", rekao je Vincenze Cavaliere za 24 sata.

GALERIJA Borussia u uključnoj utakmici sezone propustila osigurati naslov prvaka Njemačke

England v Croatia - UEFA Under21 International - Craven Cottage
1/19

Nijemci pišu kako vodstvo Bayerna ima visoko mišljenje o Kotarskom, no uz njega imaju i druge opcije za zamjenu Manuela Neuera (37). Navode kako je najistaknutiji od tih drugih Gruzijac Giorgi Mamardašvili. Hrvatskog vratara mnogi smatraju velikom nadom u nadolazećim godinama i "jedan od najboljih mladih golmana u Europi" pred kojim stoji svijetla budućnost u klubu i reprezentaciji, objašnjava menadžer.

VEZANI ČLANCI:

Trenutni vratari Münchenskog kluba Yann Sommer (34) i Alexander Nübel (26) navodno su na izlaznim vratima, a veteran Manuel Neuer bio je ozlijeđen i pitanje je koliko će dugo profesionalno igrati.

Kotarski je prije PAOK-a igrao u mladoj postavi Ajaxa, koji ga je 2021. posudio Gorici. Za goricu je igrao do 2022. godine, a zaim ga je momčadi iz Soluna dovela za dva milijuna eura. Nogometno je stasao u Dinamovoj školi, a ukoliko se transfer ostvari moglo bi to značiti njegov dolazak na svjetsku nogometnu scenu.

VIDEO Bjelica otkrio nepoznate detalje o transferu Oršića: 'Stav Southamptona je bio tvrd'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije