Engleska

Modrić dirigirao u pobjedi Tottenhama, ali i istaknuo "kandidaturu" za promašaj godine

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (right) and Sunderland\'s David Vaughan Photo: Press Association/Pixsell'
'Joe GiddensPress Association/Pix'
19.12.2011.
u 18:13

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Tottenhama nad Sunderlandom (1:0)

Kako Bale nije igrao, Luka je zauzeo mjesto na lijevoj strani veznog reda Spursa i ponovno bio pokretač većine akcija svoga kluba. U 67. minuti promašio je stopostotnu priliku.

Prvo je Adebayor izašao sam pred vratara, ali mu je Westwood obranio udarac. Lopta se nakon toga odbila do Modrića koji se našao na sedam metara od praznoga gola, ali je neočekivano puknuo iznad grede. Engleski mediji to su proglasili promašajem vikenda, a neki su otišli i dalje pa su to kategorizirali kao promašaj godine.

Inače, mediji su Lukinu igru ocijenili prilično različito. Dok ga je The Sun proglasio igračem utakmice i dodijelio mu ocjenu osam, Sky sport ga je "počastio" peticom, što je bila i najlošija ocjena.

Kranjčar je utakmicu proveo na klupi, a Ćorluka na tribini.

Ključne riječi

Komentara 1

XI
xiulo
19:10 19.12.2011.

najgori igrač na terenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije