Najzdraviji igrač

Modrić dobio još jednu nagradu, navijači su mu odali počast

Copa del Rey - Quarter Final - Real Madrid v Atletico Madrid
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/3
16.02.2023.
u 12:09

Hrvatski kapetan proglašen je najzdravijim igračem Real Madrida 2022. godine

Hrvatski kapetan Luka Modrić (37) dobiva pohvale nakon što je zabio gol u pobjedi Real Madrida nad Elcheom 4:0. No, kako je u prvom planu bilo slavlje, ispod radara prošla je vijest da je hrvatski kapetan dobio veliko priznanje i prije same utakmice.

Naime, proglašen je najzdravijim igračem Real Madrida 2022. godine. Modrić je dobio najviše glasova navijača putem društvenih mreža u inicijativi koju je klub razvio u suradnji sa Sanitasom, svojim zdravstvenim djelatnicima.

Iñaki Peralta, direktor Sanitasa i izvršni direktor Bupa Europe & LatinAmerica, uručio mu je nagradu uoči utakmice na Santiago Bernabéu. 

Foto: Twitter

Podsjetimo, Modrić je za Real Madrid prošle sezone odigrao 45 utakmica u svim natjecanjima, upisao tri gola uz 12 asistencija. 

Ove sezone kraljevski klub lovi Barcelonu u borbi za naslov prvaka države, a u Ligi prvaka čeka ga susret protiv Liverpoola. Real je i nedavno proslavio titulu svjetskog klupskog prvaka, a Modrić svoj 22. trofej s Realom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije