NEUNIŠTIVI LUKA

Modrić dobio nagradu u izboru madridskih navijača: Najveća je uzdanica Reala!

Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/4
01.01.2023.
u 16:00

Kapetan hrvatske reprezentacije pobijedio je 37.2% glasova ispred Zlatne lopte Karima Benzeme te vratara Thibauta Courtoisa. Netko se u komentarima našalio da bi trebao biti i najbolji mladi igrač godine...

Najkonzistentniji igrač Real Madrida u 2022. je Luka Modrić (37), odlučili su navijači španjolskog velikana. Rezultati su to ankete provedene na Twitter profilu Madrid Xtra, koji okuplja više od pola milijuna zaljubljenika u aktualnog osvajača Lige prvaka.

Kapetan hrvatske reprezentacije pobijedio je 37.2% glasova ispred Zlatne lopte Karima Benzeme (30.5%) te vratara Thibauta Courtoisa (32.3%). Popularni Lukita odigrao je u bijelom dresu tijekom 2022. ukupno 46 utakmica i zabio osam golova, uz devet asistencija. K tome je predvodio Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu...

Najboljim igračem proglašen je Benzema, dok je titula najboljeg mladog igrača pripala Viniciusu Junioru, čiji je gol protiv Manchester Cityja ujedno izglasan kao pogodak godine. 

- Modrić bi trebao biti i najbolji mladi igrač godine - našalio se jedan korisnik u komentarima.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije