Guardian

Modrić i Sneijder idu u Manchester United kao zamjena za Rooneya?

\'Luka Modric (C) of Tottenham Hotspur is challenged by Wigan Athletic\'s Wilson Palacios (R) and Michael Brown (L) during their English FA Cup third round soccer match at White Hart Lane in London Ja
Reuters
18.10.2010.
u 13:13

Engleski dnevnik Guardian piše da će Manchester United dovesti Luku Modrića i Wesleyja Sneijdera ukoliko Rooney ode u Real Madrid.

Iako iz Manchester Uniteda stalno ponavljaju da Wayne Rooney nema šanse napustiti Old Trafford, navijači baš u to mnogo i ne vjeruju. Slično je bilo i s Cristianom Ronaldom. Kako piše u današnjem Guardianu, ako ode Rooney menadžer Sir Alex Ferguson dovest će Luku Modrića iz Tottenhama i Wesleya Sneijdera iz Intera.

Manchester United se i prošlog ljeta zanimao za našeg Luku, no on je potpisao novi ugovor s Tottenhamom. Novac koji bi crveni vragovi dobili bio bi dovoljan da kupe i Modrića i Sneijdera.

Komentara 20

Avatar Castro
Castro
13:58 18.10.2010.

I uvijek kad nema novosti , izadju sa spekulacijom stranih novinara gdje bi tko mogao u prijelaznom roku. Mos napisat sto ti srce zeli, sve prodje. Luka u ManU, Srna u Chelsea, za Sammira pola Europe pita, Raketa je prosao sve talijanske klubove do sada. I nikada nista. Ama bas nikada. Pa bolje je da nista ne napisete .

DU
Deleted user
15:56 18.10.2010.

i Modric i Sneijder su bolji igraci od onog medjeda. Rooney nikada nece ponoviti proslu sezonu, isto kao i Ivica Olic.

EU
eureka001
13:43 18.10.2010.

bemti sad samo jos fali srna hehehehheehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije